Vaří nejen Pohlreich. Plzeň o víkendu hostí Beko Fresh Festival

Devátý ročník BEKO FRESH festivalu se letos představí ve třech městech, bude ještě větší a mnohem více naplněný gurmánskými zážitky pro celou rodinu!

Jarní servisní akce AUTO CB

První gastro happening se odehraje v Plzni (o víkendu 18.-19. 5.), pak se mohou těšit milovníci jídla v Liberci (nově v pátek a sobotu, 24.-25. 5.) a do třetice v Pardubicích (o víkendu 15.-16. 6.). Jako již tradičně s ním své jméno spojí Zdeněk Pohlreich, Roman Vaněk a další hvězdy českého kuchařského nebe. Ochutnat mohou návštěvníci zdravé i klasické recepty, sladké i slané dobroty, nebo zjistit, jak vypadá takové „hmyzí vaření“. 

Pro vinaře přibude letos speciální vinařská zóna s řízenými degustacemi a pro pivaře pivní zóna s živou muzikou a velkokapacitním stanem pro posezení. Milovníci kávy se potkají s nejlepšími českými baristy, na festival přijedou food trucky a s nimi fantastické pouliční speciality, chybět nebude ani barová zóna s DJs a spoustou kvalitního tvrdého alkoholu. Už teď se těšíte? 9. ročník BEKO FRESH festivalu s sebou přinese ještě více novinek! 

„Chceme, aby se na Beko FRESH festivalu cítila dobře celá rodina, proto se letos mohou návštěvníci, a především jejich děti, těšit na novou dětskou zónu, v níž budou po celou dobu festivalu probíhat unikátní dětské kuchařské workshopy, soutěže, hry nebo edukativní program, který dětem přiblíží svět vaření tak, aby je bavil,“ uvádí Aleš Pýcha, marketingový ředitel FTV Prima. 

„Každý rok se snažíme přijít s něčím novým, neokoukaným. Letos bude novinek celá řada. Všechny je těžké vyjmenovat, protože je jich výrazně více než v minulých letech a dotkly se prakticky všech součástí festivalu. Především mám největší radost z celé řady nových gastronomických zážitků, které dobývají a okouzlují světové festivaly,“ láká návštěvníky na festival jeho ředitel Petr Jirásek a dodává: „Festival bude navíc přísně ekologický. Rozloučili jsme se s jednorázovým plastovým nádobím a nahradíme ho šetrnějšími, ekologickými variantami“.

Oproti předchozím ročníkům přibude také hudební doprovod podkreslující celodenní programy, a protože BEKO FRESH festival pořádá FTV Prima, potkají na něm milovníci dobrého jídla také řadu osobností, které znají z televizní obrazovky, nebo šéfredaktorku časopisu Prima FRESH, Kláru Michalovou, s níž budou moci během kuchařských show také vařit. Potkat zde můžete také oblíbeného herce a food kritika Lukáše Hejlíka.

Vstupenky na nejnavštěvovanější český gastro festival u nás je možné sehnat na festival.fresh.iprima.cz.

foto: beko fresh festival

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 14.05.2019 17:07



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka