Vedení centrálního obvodu rozdalo sto litrů vánoční gulášovky

V pátek 20. prosince provoněla Adventní trhy na náměstí Republiky v Plzni kromě svařáku, trdelníku a jiných dobrot také gulášová polévka.

Cílená propagace v Plzni

Tu již tradičně rozlévá vedení Městského obvodu Plzeň 3 návštěvníkům trhů úplně zdarma.

Akce je primárně určena pro sociálně slabší spoluobčany, ale plzeňský centrální obvod rád zve i všechny ostatní, kteří náměstím třeba jen procházejí. Některé reakce, když se lidé dozví, že polévka je zdarma, jsou opravdu překvapené, upřímné a vlastně velice milé.  Naběračky se, stejně jako minulý rok, chopil starosta David Procházka se svými kolegy, I. místostarostou Petrem Balounem a místostarosty Ondřejem Ženíškem a Stanislavem Šecem.

Sto litrů polévky se rozdalo během neuvěřitelných 80 minut, zájem byl obrovský a všichni strávníci si ji velice pochvalovali.

Akci přišla i na chvíli podpořit plzeňská dixielandová kapela The Dixie Hot Licks, která měla odpoledne na adventních trzích představení.

V letošním roce byla Vánoční gulášovka poslední akcí plzeňského centrálního obvodu. S občany se zástupci obvodu opět uvidí hned 1. ledna, kdy s nimi v pět hodin v podvečer společně „odpálí“ na náměstí Republiky novoroční ohňostroj. Už od třetí hodiny odpolední bude pro děti v prostorách zvonice připravena dětská diskotéka.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka