Vedení plzeňského centrálního obvodu vítalo prvňáčky

Pro tisíce dětí v pondělí 4. září oficiálně skončily nejkrásnější dva měsíce v roce - letní prázdniny - a musely usednout zpátky do školních lavic. Zatímco otrlí deváťáci to brali jako nepříjemnou povinnost, prvňáčci prožívali svůj velký den.

Jarní servisní akce AUTO CB

Ještě před samotnými návštěvami vybraných základních škol se vedení obvodu, jako již tradičně, společně s Městskou policí Plzeň rozhodlo dohlédnout na bezpečné přecházení v blízkosti škol.

Starosta Radislav Neubauer a místostarosta David Procházka si vybrali přechody na náměstí Míru, kde se střetávají cesty školáků mířících do základních, ale i středních škol. Každé správné přejití vozovky po přechodu a na zelenou, odměnili sladkou odměnou.
Následně se vedení Městského obvodu Plzeň 3 přesunulo do vybraných základních škol, kde společně s ředitelkami a samozřejmě rodiči podpořili děti prvních tříd. Starosta Radislav Neubauer spolu s velitelem Městské policie Karlem Machem přivítal 90 dětí prvních tříd v 10. ZŠ na náměstí Míru společně a následně také dalších 75 dětí v 2. ZŠ ve Schwarzově ulici. Místostarosta David Procházka pozdravil 65 prvňáků v Šedivce (11. ZŠ) a 55 prvňáčků v Růžovce (26. ZŠ). Místostarosta Radoslav Škarda si vybral 16. ZŠ na Americké třídě, kam nastoupilo do první třídy 50 nováčků. Popřáli jim mnoho úspěchů a předali sladkosti.
 


Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka