Vedení Trojky bude rozdávat vánoční polévku

Na náměstí se bude rozlévat vánoční polévka zdarma. Tradiční projekt třetího městského obvodu s charitativním podtextem navíc letos nabídne novinku. Kromě již standardní gulášovky bude k mání také vegetariánská varianta.

Jarní servisní akce AUTO CB

Polévka je určena nejen lidem bez domova nebo sociálně slabším, ale všem návštěvníkům, kteří ve středu 20. prosince od 15 hodin zavítají na vánoční trhy na náměstí Republiky v Plzni. „Stejně jako v loňském roce polévku uvaří lidé se zdravotním znevýhodněním v sociální firmě Kačaba, takže tato akce pomůže hned dvakrát," říká místostarosta Ladislav Nový.

Kromě klasické gulášové nabídne letos Trojka také dršťkovou polévku s hlívou ústřičnou. Dohromady bude na zítřek připraveno sto litrů vánoční polévky, to dělá 400 porcí. 

 Polévku bude na náměstí rozdávat vedení centrálního obvodu osobně. „Tuto akci považuji za opravdu povedenou a moc rád se jí účastním. Je to příležitost, kdy se můžeme v předvánočním čase na chvíli zastavit a neformálně setkat s našimi spoluobčany, promluvit s nimi a popřát krásné svátky," uvedl starosta David Procházka.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka