Velikonoční tip: menu Na Spilce a brunch v Prazdroji

Velikonoční nádivka se slaninou a kopřivami, nadívané jarní kuře, beránek v čokoládě, plněné vajíčko… Velikonoce provázejí tradiční pokrmy, jejichž příprava vyžaduje dostatek času a zkušeností.

Cílená propagace v Plzni

Nemáte jedno či druhé nebo si prostě jen chcete užít nerušenou sváteční pohodu? Řešením na celý týden je speciální velikonoční menu, které je v Hospodě Na Spilce k dispozici od 4. do 10. dubna. Na neděli 9. dubna od 11 do 15 hodin je pak připraven Velikonoční pivovarský brunch v pivovaru Plzeňský Prazdroj.   

Velikonoční pivovarský brunch v Plzeňském Prazdroji
Nedělní Pivovarské brunche v reprezentačních prostorech pivovaru Plzeňský Prazdroj od začátku roku pořádá zdejší legendární Hospoda Na Spilce.  Na ten velikonoční připraví tým zkušených profesionálů pod vedením šéfkuchaře Lukáše Holého nejen již zmíněné velikonoční speciality, ale také další sladké, slané, teplé i studené delikatesy. Například jehněčí sulc s jarní zeleninou, králičí paštiku, jehněčí ragú na víně, kořenové zelenině a bylinkách, králičí stehno na pivu a slanině… A co k tomu? Třeba špecle s čerstvými bylinkami, bramborové šišky, vařené mladé brambory s máslem a pažitkou nebo některý ze salátů z čerstvé zeleniny. V sekci sladkých dezertů velikonočního beránka doplní chodské koláče či pivní mazanec s rozinkami a rumem. 
Cena 875 Kč/osoba a 500 Kč/dítě 5–12 let zahrnuje také konzumaci nápojů: vody, kávy, piva Pilsner Urquell, Frisca, Birellu a speciálů z experimentálního pivovaru PROUD. Na uvítanou je připraven welcome drink. Vzhledem k omezenému počtu míst na Velikonočním pivovarském brunchi je doporučena předchozí online rezervace na https://tickets.prazdroj.cz/velikonocni-brunch-v-pivovaru

Velikonoční menu v Hospodě Na Spilce
Speciální menu, připravené ve znamení Velikonoc, otevírají předkrmy: selečí sulc s křenovou smetanou a bazalkovým krémem, jehněčí jatýrka na černém pivu s domácí tatarkou nebo jemná paštika z králíka s brusinkami a ořechy. Následuje kaldoun z pečených mladých kuřat s droby, masem, širokými nudlemi a kořenovou zeleninou.
Hlavní chody jsou na výběr rovnou tři: Jehněčí kolínko na medvědím česneku a uzené slanině s máslovou bramborovou kaší a restovanou jarní zeleninou, půlka pečeného jarního kuřátka s velikonoční nádivkou s kopřivami, restovanými malými brambůrkami s medvědím česnekem, mladou karotkou a máslovo-bylinkovou omáčkou nebo konfitované králičí stehno s omáčkou z pivní slaniny, listovým špenátem a restovanými špeclemi na másle. A dezert? Mini velikonoční mazanec se žloutkovým krémem, mandlemi, rozinkami a šlehanou smetanou! Více na https://www.naspilce.cz/

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka