Velké developerské projekty se nedělají pouze v Praze

Největší developerský projekt za posledních 25 let vzniká také v jednom z nejstarších sídel západních Čech – v Tachově. Projekt společnosti RAZKA develop s.r.o. nabízí komplex moderního, pohodlného a klidného bydlení s krásným výhledem na město.

Cílená propagace v Plzni

Tachov je město v Plzeňském kraji. Leží 59 km západně od Plzně a 15 km východně od hranice s Německem. Město leží na řece Mži v Tachovské brázdě. Má více než 12 tisíc obyvatel. Pozemky pro realizaci projektu se nacházejí ve velmi klidné jižní části města nad sídlištěm Rapotín. To je poslední panelové sídliště z roku 1990, zároveň poslední velký projekt ve městě. Po sametové revoluci v roce 1989 došlo k otevření státní hranice a Tachov přestal být „zapadlým pohraničním městem“. Konečně mohl začít těžit ze své polohy na hranicích s Německem. V současné době v této lokalitě poptávka po bydlení převyšuje nabídku. Je umocněna i tím, že nedaleko se nachází industriální zóna CT Park Bor - Nová Hospoda, která nabízí mnoho pracovních příležitostí. Kromě toho také hodně obyvatel našlo práci v sousedním Německu.

V Tachově se nejedná o první developerský projekt. V loňském roce již developeři realizovali prodej 22 malometrážních bytových jednotek. Zájem o bydlení však neustále roste. O tom svědčí i skutečnost, že téměř všechny nabízené parcely ve zmíněném projektu jsou již rezervovány a velký zájem je i o bytové jednotky v bytových domech. Developerský projekt využil trendu nového bydlení na okraji města včetně zajištění dopravy MHD do centra. Jedná se o mírně svažité až rovinaté pozemky, avšak díky výškovým poměrům je zajištěn krásný výhled na město Tachov.

Developerský projekt nabízí 44 zasíťovaných stavebních parcel pro individuální výstavbu rodinných domů. Výměra pozemků se pohybuje v průměru 600 m2. Zájemci mají možnost zakoupit více pozemků, a tím zvýšit celkovou výměru pro svoji stavbu. Každá parcela bude mít vybudovanou přípojku zemního plynu, elektřiny, kanalizace, pitné vody, a také připojení na vysokorychlostní internet a kabelovou televizi. Výhodou je i dostupnost MHD, která bude nově v této lokalitě. Součástí nabídky je také 11 typizovaných rodinných domů na klíč různých velikostí a cen, a to jak klasických zděných, tak dřevostaveb. Plánovaná realizace prodeje stavebních parcel bude koncem roku 2017. Kromě rodinných domů projekt nabízí bydlení v moderních mezonetových bytech. Jedná se o 80 bytů ve 20 bytových domech o velikosti 55 – 90 m2. Dispozice jednotlivých bytů je volená tak, aby byla maximálně využita jejich plocha. Ke každému bytu na klíč náleží dvě parkovací stání a zahrada o výměře cca 100 m2. Vstup na zahradu je zajištěn z každého bytu. V každém bytě bude k dispozici vysokorychlostní internet a kabelová TV. Vytápění bude řešeno plynovým kotlem. Plánovaná realizace prodeje bytů bude koncem roku 2017. Cena domu na klíč včetně pozemku je od 2.390.000,- Kč, cena bytu na klíč včetně dvou parkovacích stání a zahrady je od 1.614.000,- Kč včetně DPH.

Tento největší developerský projekt v Tachově za posledních 25 let realizuje společnost RAZKA develop s.r.o. v rámci partnerství se sesterskými společnostmi RAZKA reality s.r.o. /zajištění prodeje nových bytů a stavebních pozemků, pomoc při prodeji stávající nemovitosti a koupi nového bytu nebo pozemku k výstavbě/, RAZKA stav s.r.o. /výstavba dřevostaveb rodinných domů na klíč/, RAZKA finance s.r.o. /zajištění financování hypotečních úvěrů na nákup nemovitosti/, BARACOM, a.s. /výstavba zděných a bytových domů na klíč/ a TaNET West, s.r.o./poskytnutí vysokorychlostního internetu/. Klienti tak mají zajištěný kompletní servis a záruku splnění veškerých požadavků týkajících se bydlení od financování a pojištění až po vybavení domů a bytů /RAZKA nábytek s.r.o./.

Developerská společnost RAZKA develop s.r.o. ve spojení se sesterskými společnostmi nabízí zájemcům o bydlení v Tachově slušné a příjemné bydlení za rozumnou cenu, která se pohybuje v cenové relaci stávajících panelákových bytů stím, že navíc budou mít ještě zahradu.

Text: Mgr. Lenka Rýparová

Fotogalerie
Autor: Kateřina B Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka