Viktoria o Velikonocích obdarovala děti ve Fakultní nemocnici

Aby dětské pacienty ve Fakultní nemocnici v Plzni „nepokakal“ velikonoční beránek, zavezli jim viktoriáni dárky v podobě dresů, míčů a sladkostí.

Cílená propagace v Plzni

Do Fakultní nemocnice v Plzni na Lochotíně vyrazil s dárkovými taškami z Doosan Areny osobně Jean-David Beauguel. „Mám hrozně rád děti a je mi moc líto těch, kteří na Velikonoce nemohou být doma, ale musí je trávit právě v nemocnici,“ svěřil se francouzský útočník.

Tomu bylo zároveň trochu líto, že nemohl viktoriánské dárky předat osobně přímo na dětské klinice. „Hned bych za dětmi vyrazil, ale bohužel to není možné, musíme všichni respektovat nařízení. Tak snad je aspoň potěší dárky od Viktorky a potkám se s nimi třeba někdy na fotbale,“ uvedl.

Každý dětský pacient, který tráví svátky ve FN, tedy dnes obdržel dárkový balíček s podepsaným dresem, kartičkou hráče, viktoriánským miniballem a čokoládovými sladkostmi.

„Viktorce děkujeme, že nezapomněla v dnešní době ani na děti, pro které to rovněž není vůbec lehká situace. Snažíme se samozřejmě, aby jich na lůžku zůstalo o svátcích co nejméně, nicméně u některých to vzhledem k onemocnění a léčbě není možné. A těm uděláme nyní alespoň velkou radost,“ uvedla primářka dětské kliniky Zdeňka Černá.

„Vážíme si této podpory Viktorky a za vedení FN děkujeme. Spolupracujeme po celý rok, ale nyní o Velikonocích je to ještě hezčí. Všichni dětští tak pacienti dostanou dárek a budou mít radost,“ doplnila náměstkyně FN Plzeň Andrea Mašínová.

„Spolupráce s Fakultní nemocnicí je pro náš klub dlouhodobá a rádi jsme přišli i o Velikonocích. Až se současná situace změní k lepšímu, rádi pozveme zaměstnance FN i znovu k nám na stadion na fotbal,“ uzavřel za management FCVP Petr Chvojka.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka