Viktoria představuje varianty permanentek na příští sezonu

Plné tribuny fanoušků a skvělá atmosféra. Všichni si přejeme, abychom se toho co nejdříve opět dočkali a mohli jsme si společně užívat fotbalové zápasy přímo v Doosan Areně.

Jarní servisní akce AUTO CB

Nyní klub přináší důležité informace pro všechny viktoriánské permanentkáře právě směrem k nadcházejícímu ročníku.

Aktuální fotbalová sezona vrcholí. Ač by si to všichni přáli, do hlediště bohužel fanoušci stále nemohou.

V probíhající sezoně jste mohli do hlediště pouze na podzimní utkání s Mladou Boleslaví, v omezeném počtu pak na duely s Brnem a Opavou. Zároveň bylo možné využít vouchery do Klubovky (200 Kč) a Viktoria shopu (300 Kč), čerpat stálou slevu 10 % v obou klubových provozovnách či uplatnit benefity u klubových partnerů.

„Při loňském předprodeji jsme upozorňovali, že může nastat situace, kdy nebudou fanoušci moci do hlediště. Bohužel se naplnil ten nejhorší scénář, takto dlouhé omezení nikdo z nás nepředpokládal. Rozhodli jsme se tedy fanouškům nyní nabídnout tři řešení a věříme, že si z nich každý permanentkář vybere to, které je mu nejbližší a zároveň dostupné. Našim cílem je, aby v příští sezoně chodilo na fotbal co nejvíce fanoušků. I proto jsme škálu nabídky udělali velmi širokou a dostupnou opravdu pro každého,“ vysvětluje mluvčí klubu Václav Hanzlík.

CO JE PRO VÁS NACHYSTÁNO?
Jak již bylo zmíněno, FC Viktoria představuje hned tři varianty, jak mít rezervované oblíbené místo ve svém sektoru i v nadcházejícím fotbalovém roce. Zároveň chce ponechat dostatek času, aby si fanoušci mohli vše promyslet a následně si pořídili permanentku 2021/2022.

První nabízenou možností je, že využijete 90% slevu a vyzvednete si svou novou permanentní vstupenku do Doosan Areny za minimální cenu. Dle kategorie tedy již od 160 Kč. Na tuto permanentní vstupenku budou opět navázány benefity, na které jsme z minulých let zvyklí, tedy celosezonní sleva 10 % v restauraci Klubovka i ve Viktoria shopu a další výhody u řady klubových partnerů. „Tato varianta by měla být dostupná opravdu každému fanouškovi. Permanentka na celou sezonu je k dispozici prakticky za cenu jedné jednorázové vstupenky, nabízí benefity a v případě zápasů evropských pohárů tradičně i rezervaci místa a předkupní právo,“ říká mluvčí klubu.

Druhou variantou je, že si novou permanentní vstupenku pořídíte se slevou 50 %. Samozřejmostí jsou slevy i benefity jako u první nabídky, navíc však obdržíte ještě jednorázové slevové vouchery do Klubovky i Viktoria shopu. Pro ty z vás, kteří se rozhodnou právě pro tuto variantu, má klub ještě jedno překvapení – vaše jméno či přezdívku si (samozřejmě s vaším souhlasem) si dovolí umístit na čestné a všem dobře viditelné místo před Doosan Arenou. Každý tedy uvidí, že právě vy jste podpořil klub tímto významným způsobem.

Třetí možností je, že nebudete požadovat žádnou kompenzaci a zakoupíte si permanentku 2021/2022 za plnou cenu. Zde pro vás klub připravil ještě výraznější benefity. Samozřejmostí jsou slevové vouchery do restaurace Klubovka i Viktoria shopu, výhody u partnerů, rovněž vaše jméno bude výrazným způsobem viditelné na čestném místě před Doosan Arenou a navíc vás klub vybaví originálním dresem Macron zdarma.

„Před necelými dvěma týdny jsem v rozhovoru pro klubový web slíbil, že vás velmi brzy budeme informovat o permanentních vstupenkách pro ligový ročník 2021/2022. Chtěli jsme pro vás vytvořit širokou nabídku možností, ze které si každý z vás vybere. Mým přáním a cílem je, abychom se v příští sezoně scházeli na fotbale v co nejvyšším počtu a opět si mohli užívat skvělou atmosféru, kterou dokážete vytvořit,“ vzkazuje fanouškům Adolf Šádek, generální manažer FC Viktoria Plzeň.

„Ať už si vyberete kteroukoli z nabízených variant, dopředu vám děkuji. Vaší dlouhodobé podpory si vážím a našim úkolem jednoznačně bude vrátit vám to výkony na hřišti. Chceme vám naším fotbalem dělat radost,“ dodal Adolf Šádek.

O přesných termínech spuštění výměny bude klub informovat s předstihem prostřednictvím všech klubových médií a tuto informaci permanentkáři obdrží i do emailových schránek, které uvedli při pořizování sezonní karty.

Rovněž je zřízena speciální emailovou adresu, na kterou můžete zaslat jakýkoli dotaz  - vstupenky@fcviktoria.cz.

CENÍK PERMANENTNÍCH VSTUPENEK NA SEZONU 2021/2022
Důležitou informací rovněž je, že ceny permanentních vstupenek na sezonu 2021/2022 zůstávají stejné jako pro sezonu 2019/2020, kdy se hrál ligový model s nadstavbou, tedy zůstávají k dispozici varianty STANDARD i EXTRA.

CHYTRÁ PERMANENTKA
Nová permanentka i nadále bude „chytrou permanentkou“, na kterou lze nahrát hotovost a využívat ji jako Plzeňskou kartu na všech místech, jak jste zvyklí. Použít ji můžete například v MHD při cestě na zápas, zaplatit s ní u stánků s občerstvením či ve Viktoria shopu. Platit s ní půjde na všech akceptačních místech, kompletní seznam naleznete na stránkách Plzeňské karty.

DŮLEŽITÉ OTÁZKY A ODPOVĚDI
Kdy a kde si bude možné vyzvednout novou permanentku?
Přesná data a časy ještě klub upřesní. Je důležité reagovat na aktuální situaci.

Je možné, že budou moci fanoušci na stadion ještě v této sezoně? Jak se bude vybírat?
Pokud by tato možnost nastala, Viktoria ji nabídne permanentkářům. Upřímně však říká, že to příliš pravděpodobné není.

Bude možné změnit kategorii permanentky?
Ano. Tuto možnost samozřejmě budete mít a budete si moci vybrat z volných kapacit.

Bude možné si vybrat variantu STANDARD a EXTRA?
Ano. I zde si můžete vybrat. Varianta STANDARD obsahuje všechny zápasy základní části ligy, EXTRA zahrnuje i utkání nadstavbová.

Mám jiný dotaz, než je zde uvedený.
Napište na email vstupenky@fcviktoria.cz, klub rád odpoví ??

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 07.04.2021 17:07



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka