Za sportovní výživou do PT servis k Pavlu Trampotovi

Sportovní a zdravá výživa – to je sortiment, který naleznete v plzeňské prodejně firmy PT servis a na jejím e-shopu. Za vznikem firmy a téměř třiceti lety fungování stojí Pavel Trampota a především díky němu a jeho týmu mají lidé nejen z Plzně možnost být o trochu vysportovanější a zdravější.

Cílená propagace v Plzni

Sportovní a zdravá výživa – to je sortiment, který naleznete v plzeňské prodejně firmy PT servis a na jejím e-shopu. Za vznikem firmy a téměř třiceti lety fungování stojí Pavel Trampota a především díky němu a jeho týmu mají lidé nejen z Plzně možnost být o trochu vysportovanější a zdravější. Co PT servis všem se zájmem o zdravý životní styl nabízí?

Sportovní a zdravá výživa

Sportovci u PT servisu naleznou kompletní škálu suplementů, které potřebují pro podporu svého těla při náročných výkonech a maximalizaci výsledků cvičení. Vedle oblíbených proteinů mají zejména tzv. fitnessáci v oblibě také gainery, aminokyseliny a kreatinové přípravky. Zvláště vytrvalostní sportovci, třeba běžci, by měli zaměřit pozornost na iontové nápoje a kloubní výživu. Nikomu rozhodně neuškodí doplnění denní dávky vitamínů a minerálů a k chuti i užitku občas přijdou proteinové a energetické tyčinky.

Odezva těla nebývá při pravidelném cvičení vždy taková, jakou bychom si představovali. Mimo způsobu provádění samotného tréninku za tím může stát nesprávná strava. Každopádně ať už sportujete, nebo vás sport nechává zcela chladnými, pro každého, kdo se chce stravovat zdravě, PT servis připravil kategorii nabitou potravinami, které by se v jídelníčku měly pravidelně objevovat. Čeká toho na vás opravdu hodně – například müsli, vločky, semínka, ořechy, ořechová másla, bylinné čaje, sušené ovoce nebo tuňák. Nechybí ani doplňky výživy pro vegany a řada BIO produktů.

Když se chcete vydat správným směrem, ale nevíte jak

V případě, že chcete dosáhnout svých cílů, například při hubnutí nebo nabírání svalové hmoty, rychle a zdravě, je dobré si nechat poradit. Výživové poradenství pomůže každému, kdo se snaží o větší či menší proměnu svého těla. Pomoci tedy nemusíte využít pouze sami – pokud byste chtěli někoho podpořit na cestě k lepším výsledkům, můžete mu udělat radost poukazem na odborné výživové poradenství od PT servisu.

V PT servisu dokážou sestavit jídelníček na míru na základě uznávaných informací o správném stravování a vlastních zkušeností. Nejedná se přitom jen o prázdnou frázi, očekávat můžete víc než jen předání univerzální šablony nalezené na internetu. Každý jídelníček se skutečně sestavuje individuálně v závislosti na fyzických parametrech, zdravotním stavu, kondici, tréninku a požadovaných výsledcích a kromě jídel obsahuje doporučení ohledně vhodné suplementace. V průběhu trvání plánu probíhá oboustranná komunikace, v rámci které lze ladit detaily týkající se jídelníčku a také pohybu, který je nedílnou součástí zdravého životního stylu.

Další formou výživového poradenství jsou konzultace, na kterých se můžete vy nebo vaši blízcí zeptat na základní i pokročilé otázky o hubnutí, formování postavy, nabírání svalů nebo skladbě jídel a jejich přípravě. Nejen pokročilým sportovcům přijdou vhod tipy, jak na suplementaci před a po tréninku pro maximalizaci výsledků, spolu s doporučením konkrétních produktů.

O firmě PT servis

Sportovní výživou a doplňky stravy se firma zabývá již od roku 1995 a od té doby pracuje na tom, aby svým zákazníkům nabídla co nejširší sortiment značek a produktů, aniž by slevila ze své původní filozofie. Již od začátku je cílem Pavla Trampoty nabízet pouze kvalitní produkty, které opravdu pomáhají dosáhnout vytyčených sportovních met a žít zdravěji.

V PT servisu si uvědomují, že žádný přípravek sám o sobě nedokáže zázraky, a proto se snaží o tolik potřebnou osvětu v oblasti stravování a suplementace. Pokud se třeba někdo neorientuje v doplňcích stravy nebo si neví rady s jejich vhodnou kombinací, na prodejně se mu dostane odpovědí na jeho otázky. Poslední roky se v PT servisu dokonce věnují psaní blogu. Blog s radami zdarma vysvětluje různá témata v oblasti zdravé stravy, suplementů a také cvičení a tréninku a je připraven pomoci všem začínajícím a pokročilým sportovcům i nesportovcům, kteří se zajímají o zdravý životní styl..

Komerční sdělení. Zdroj fotografií a textu: inzerent

Fotogalerie
Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka