Zabijačkové pochoutky byly na Borech vyprodány

Stejně jako před měsícem ve Skvrňanech, tak i v sobotu 19. března se mohli tentokrát obyvatelé plzeňských Bor podívat, jak se bourá maso či vyrábí chutné jitrnice a klobásy.

Cílená propagace v Plzni

To všechno včetně prodeje dalších zabijačkových pochutin, dobrého pití a hezké muziky se odehrálo na akci ve vnitrobloku Šimerova, kterou uspořádal Městský obvod Plzeň 3.

O akci byl enormní zájem, o čemž svědčily desítky návštěvníků přicházející dlouho před oficiálním zahájením. A měli proč. Nabídka byla velmi široká, nechyběly tradiční zabijačkové pochoutky, horká polévka nebo špekáčky, ale také uzené ryby nebo speciálně ochucená masa.

Ukázka mistr řezníka v průběhu odpoledne upoutala mnohé návštěvníky, takže se mohli dozvědět něco o bourání vepřového masa nebo jak se vyrábí jitrničky a jelítka.

Atmosféru dotvářela živá hudba v podání harmonikáře Jindry Kelíška s kapelou. Pro zahřátí byl v nabídce svařák nebo Tatranský čaj.

„Zájem veřejnosti nám opravdu udělal velkou radost a už teď se těšíme na příští rok, kdy si tyto akce na Borech a ve Skvrňanech určitě zopakujeme“, shoduje se vedení obvodu.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 22.03.2022 10:03



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka