Záložník Ba Loua přestoupí do Lechu Poznaň

Záložník Adriel Ba Loua opustí Viktorii Plzeň a jeho novým angažmá bude Lech Poznań. Viktorii však bude k dispozici ještě pro duely play-off Evropské konferenční ligy s CSKA Sofia.

Cílená propagace v Plzni

Kluby se na tom domluvily během pondělí.

Pětadvacetiletý záložník z Pobřeží slonoviny podstoupil během dneška v polském klubu zdravotní testy a podepsal s ním nový kontrakt. Ten vejde v platnost po odvetě mezi Viktorií a CSKA Sofia. „Hráč projevil zájem odejít do zahraničí a přišla i konkrétní zajímavá nabídka, kterou jsme se rozhodli akceptovat,“ řekl k transferu generální ředitel Viktorie Adolf Šádek.

„Věřím, že nám Adriel pomůže a přispěje ke splnění cíle, kterým je jednoznačně postup do základní skupiny Evropské konferenční ligy. To by bylo pro všechny strany to nejlepší rozloučení,“ dodal Adolf Šádek.

Hráč se nyní opět přesouvá zpět do Plzně, kde se zítra opět plně zapojí do tréninku a bude připravený nastoupit do čtvrtečního duelu.

Přestupní sumu se obě strany rozhodly nekomentovat.

Adriel Ba Loua přišel do Viktorie Plzeň před rokem z Karviné. Ve viktoriánském dresu odehrál 46 zápasů, v nichž vstřelil 9 branek.

fcv

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 16.08.2021 20:38



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka