AUTOSALON DAJBYCH MÁ MANAŽERSKÝ TÝM ROKU

Ocenění míří do Plzně! V úterý 14. ledna se konala v Kongresovém sálu Domu armády Praha v Dejvicích reprezentativní redakční rada časopisů Czech Defence Industry and Security Review a Review pro obranný a bezpečnostní průmysl vydavatelství MS Line. Po jednání rady se konalo slavnostní udělování ocenění osobnostem, společnostem a produktům českého obranného a bezpečnostního průmyslu za uplynulý rok, a to za přítomnosti významných osobností a pozvaných hostů.

Cílená propagace v Plzni

Máme ohromnou radost, že rada ocenila naše úsilí a mohli jsme převzít ocěnění za „Nejlepší manažerský tým roku". Majitel Petr Dajbych to komentoval slovy: „Je to pro nás opravdu čest a ocenění práce kolegů a našich partnerů. Troufnu si tvrdit, že jsme společně dokázali výjimečný počin, když ryze česká rodinná firma přivádí na svět ambiciózní projekty typu Gepard či 6x6 Hilux. Skrývá se zatím spousta práce technické, komunikační se zákazníky i organizační se spolupracujícími firmami."

Redakční rada ocenila společnost DAJBYCH titulem Manažerský tým roku 2019 za vynikající výsledky v oblasti týmové manažerské činnosti a za projekt lehkého bojového vozidla LRPV Gepard, které vloni na veletrhu IDET získalo ocenění Zlatý IDET 2019. Společnost DAJBYCH se kromě přímého prodeje vozů (Land Rover, Jaguar, Toyota a Isuzu) specializuje na dovoz a úpravy terénních vozů a vývoj speciálních automobilů pro ozbrojené složky, policii, složky IZS a civilní zákazníky.

LRPV GEPARD

Bojové vozidlo LRPV Gepard je výsledkem spolupráce společnosti DAJBYCH, která je hlavním koordinátorem a dodavatelem vozidlové platformy, a firem TATRA DEFENCE VEHICLE a EXCALIBUR ARMY a také společnosti OPTOKON. Pro konstrukci vozidla LRPV Gepard čeští vývojáři ze zmíněných firem použili osvědčený podvozek Toyota Land Cruiser řady 70, přičemž vytvořili stroj určený pro speciální a výsadkové jednotky, který má potenciál nahradit dosluhující vozy Land Rover Defender, jež jsou ve výzbroji Armády České republiky. Při vzniku vozidla LRPV Gepard byl kladen důraz na vysoký stupeň mobility a zároveň velkou užitečnou hmotnost vdané kategorii, dostatečný vnitřní prostor pro převoz až šesti vojáků včetně potřebné výstroje, výzbroje a palubního vybavení i nejmodernějších komunikačních systémů.

Mezi dalšími oceněnými firmami byly i společnosti, se kterými spolupracujeme, např. Tatra Defence Vehicle nebo Excalibur Army.

Fotogalerie
Autor: Autosalon DAJBYCH Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
so 25.01.2020 15:20



2 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka