ZPRÁVY Sport Plzeň

Bikeři změří síly v AC Heating cupu

Bikeři letos měří síly v seriálu AC Heating cup – Poháru Plzeňského kraje v olympijské disciplíně XCO . Součástí jsou také dva mezinárodní závody, v nichž závodníci z celého světa ještě mohou sbírat body na kvalifikaci k účasti na OH v Paříži, a to ve Stupně a ve Stříbře.

0

Před 2 dny REGIONPLZEN.CZ

Český tenisový svaz má vrátit téměř 30 milionů korun

Český tenisový svaz má vrátit téměř 30 milionů korun, které získal prostřednictvím dotací od Národní sportovní agentury (NSA), za nesprávně využité finance. ČTS nyní čelí těžkému úkolu najít způsob, jak finanční podporu vrátit a zároveň nepoškodit český tenis.

0

Před 4 dny Lenka Hubingerová

Vedení Trojky přijalo úspěšné atlety AK Škoda Plzeň

Další úspěšný rok za sebou má Atletický klub Škoda Plzeň, který patří v České republice ke špičce. Medaile si jeho svěřenci odvážejí ale i z mezinárodních soutěží.

0

Před 4 dny REGIONPLZEN.CZ

Šokující incident na ruském lyžařském závodě

20 závodnic s vážnými zdravotními problémy převezeno do péče lékařů. Extrémní povětrnostní podmínky způsobily chaos a paniku na trati, otázky ohledně bezpečnosti a organizace závodu.

0

Před 4 dny Jiří Padevěd

Velké změny u hokejových akademií

: Důraz na výsledky mládeže a týmové výkony ovlivní kluby, mladé hokejisty a jejich rodiny. Cílem je zlepšit úroveň mládežnických soutěží a konkurenceschopnost českého hokeje. Financování akademií bude rozdělováno podle sportovních výsledků.

0

Před 4 dny Lenka Hubingerová

Odveta století na Oktagonu

Oktagon uspořádá ve fotbalovém Edenu 1. listopadu velkolepý gala večer se dvěma titulovými zápasy. Hlavním soubojem večera bude odveta století mezi Karlosem Vémolou a Jozefem Kinclem, současnými mistry střední váhy českého MMA.

0

Před 4 dny Jiří Padevěd

Plzeň hlásí: Podpoříme mladé individuální sportovce

Dotační program na podporu mladých individuálních sportovců – reprezentantů České republiky ve věku od 10 do 23 let – schválila na svém zasedání Rada města Plzně.

0

Před 6 dny REGIONPLZEN.CZ

Plavci Radbuzy vylovili z domácího bazénu na Košařově memoriálu tři medaile

V sobotu 9. března 2024 se uskutečnil jeden z nejstarších a tradičních plaveckých závodů v České republice, jubilejní 70. ročník Košařova memoriálu v prsařském trojboji (50, 100 a 200 metrů prsa).

0

Před týdnem REGIONPLZEN.CZ

Plzeň vyhlásila dotační program na rozvoj sportovních zařízení a areálů

Rada města Plzně schválila vyhlášení dotačního programu s názvem Rekonstrukce, výstavba a rozvoj sportovních zařízení, areálů a související infrastruktury na území města Plzně.

0

Před týdnem REGIONPLZEN.CZ

Bazén Radbuzy hostí tradiční Košařův memoriál

V sobotu 9. března 2024 se uskuteční jeden z nejstarších a tradičních plaveckých závodů v České republice – jubilejní – 70. ročník Košařova memoriálu v prsařském trojboji (50, 100 a 200 metrů prsa).

0

Před týdnem REGIONPLZEN.CZ

Atletické hvězdy v Ostravě

Ostrava láká největší atletické hvězdy díky výjimečnému zázemí a programu. Sportovní úspěch města představuje příležitost prezentovat se jako ideální místo pro vrcholné sportovní akce a navázat mezinárodní kontakty.

0

Před týdnem Martin Kydlíček

Ovlivňování závodů Formule 1

Prezident FIA, Jean Todt, je vyšetřován kvůli údajnému ovlivňování závodů Formule 1, což by mohlo mít závažné důsledky pro celý svět tohoto motoristického sportu. FIA zdůrazňuje důraz na férovost a transparentnost pravidel.

0

Před týdnem Martin Kydlíček

Krejčíková se nezúčastní turnaje Indian Wells

Česká tenistka Barbora Krejčíková se nezúčastní turnaje Indian Wells kvůli regeneraci a přípravě na nadcházející turnaje. Krejčíková nedávno klesla v žebříčku na 21. pozici po neúčasti v Dubaji. Turnaj v Indian Wells začíná dnes kvalifikací a potrvá dva týdny.

0

Před týdnem Martin Kydlíček

Transparentní financování Českého tenisového svazu

Český tenisový svaz (ČTS) vede Martin Stočes poté, co byli někteří členové, včetně šéfa, zadrženi za dotační podvod. Stočes usiluje o transparentní financování a obnovu důvěry ve svaz.

0

Před 2 týdny Martin Kydlíček
ČNSO studio