Autwec v Plzni nabízí nové SUV Subaru OUTBACK

Praktické SUV, které se nebojí ani terénu

Cílená propagace v Plzni

Subaru Outback

Říká se, že život je sbírkou jednotlivých okamžiků. Právě proto je zde Outback, který vás všemi těmito okamžiky doprovodí a postará se o to, abyste žádný z nich nepropásli. Vydejte se bez obav vstříc novým dobrodružstvím a dejte konečně průchod své cestovatelské vášni. Elegantní Outback zhmotňuje vše, co značka Subaru představuje — robustnost umožňující dojet kamkoli, všestrannost pro aktivní životní styl, a především bezpečnost, na kterou se můžete kdykoli spolehnout — to vše proto, abyste se snáze dostali do cíle v pohodlí a s pocitem bezpečí.

Motor SUBARU BOXER

Existuje jen velmi málo vozů nabízejících stejnou míru sebevědomí a jistoty jako Outback – asi vás proto nepřekvapí, jak jedinečná koncepce za těmito vlastnostmi stojí. Díky unikátní konstrukci motoru SUBARU BOXER jsou válce umístěny po obou stranách klikového hřídele v úhlu 180 stupňů proti sobě. Profil je tak nižší a plošší než u motorů odlišné konstrukce. Motor (a tedy i celý vůz) má tak nižší těžiště, což přispívá k lepšímu pocitu rovnováhy. Protiběžný chod pístů kromě toho znamená, že pohybové síly přirozeným způsobem působí proti sobě, a tak se eliminuje převážná část vibrací.

Pohon všech 4 kol Symmetrical All-Wheel Drive (AWD)

Kontrola znamená jistotu a stabilita přináší agilitu, která vás u nového Outbacku nadchne. Vozy Subaru jsou obdařeny inspirující jistotou za volantem, a to díky přirozeně stabilní konstrukci pohonu Symmetrical AWD, jejíž součástí je i skvěle vyvážený motor SUBARU BOXER. Soustava pohonu vždy přenáší výkon na všechna čtyři kola, a zajišťuje tak lepší kontrolu na všech vozovkách i za nepříznivých podmínek. Hlavní komponenty jsou uspořádány podélně, což napomáhá k výtečnému stranovému vyvážení i vysoké přesnosti při ovládání vozidla. Nízké těžiště je zase zdrojem mimořádně zábavné jízdy se skvělou odezvou. Výsledkem jedinečných předností soustavy pohonu Symmetrical AWD je unikátní ovladatelnost a schopnost vyhnout se každému nebezpečí.

EyeSight

Špičková technologie SUBARU na podporu řízení.
V Subaru věříme ve všestrannou bezpečnost, jejíž důležitou součástí je prevence kolizí, která se snaží zabránit tomu, aby k nehodám vůbec docházelo. Proto jsme vytvořili EyeSight* , špičkový systém podpory řidiče od Subaru. Jako druhý pár očí, které sledují silnici před vámi, využívá EyeSight stereo kamery se schopnostmi podobnými lidským očím, které zachycují trojrozměrný barevný obraz situace před vozem. Použití obrazu z obou kamer umožňuje precizně odhadnout tvar, rychlost a vzdálenost nejen automobilů, ale i motocyklů a chodců před vozidlem.* Když identifikují potenciální nebezpečí, systém varuje řidiče a v případě potřeby dokonce aktivuje brzdy, aby pomohl zabránit nehodě. Tímto příspěvkem k bezpečnosti provozu EyeSight snižuje zátěž řidiče a zvyšuje pocit bezpečí na palubě modelu Outback.

Více informací naleznete zde.

Kontakt

Adresa
Autwec s.r.o., Útušická 3
301 00 Plzeň

GPS souřadnice

49.7250481N, 13.3867072E

Otevírací doba

Po - Pá 8:00 - 17:00

Telefon

+420 377 473 935, +420 777 253 001

E-mail

info@autwec.cz


www stránky

www.subaruplzen.cz

Fotogalerie
Autor: SUBARU - AUTWEC s.r.o. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
čt 03.10.2019 14:41



8 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka