Chovatelé v Radnicích představí svá zvířata

Na 400 zvířat bude k vidění na první okresní a již čtvrté místní výstavě drobného a exotického zvířectva v nově budovaném areálu místního spolku chovatelů v Radnicích na Rokycansku. Výstava se uskuteční v sobotu 21. září od 8 do 16 hodin. Areál chovatelů se nachází v Plzeňské ulici č. p. 653 naproti Muzeu Josefa Hyláka v Radnicích.

Cílená propagace v Plzni

Na 140 králíků, stejný počet holubů a 110 kusů drůbeže bude kvidění na první okresní a již čtvrté místní výstavě drobného a exotického zvířectva vnově budovaném areálu místního spolku chovatelů vRadnicích na Rokycansku. Výstava se uskuteční vsobotu 21.září od 8 do 16 hodin. Areál chovatelů se nachází vPlzeňské ulici č. p. 653 naproti Muzeu Josefa Hyláka vRadnicích.

„K vidění budou kromě králíků, drůbeže, exotického ptactva také holubi včetně letošních mláďat (výletků) Českého staváka zcelého Západočeského klubu. Počtem vystavovaných zvířat se jedná o největší naši výstavu vRadnicích, například loni jsme měli okolo 280 zvířat na výstavě, letos počet přesáhne 400 zvířat,“ zvou místní chovatelé na sobotní výstavu. Ta bude zakončena slavnostním vyhlášením nejlepších chovatelů vjednotlivých kategoriích.

Vystavovaná zvířata pocházejí od chovatelů zcelého Plzeňského kraje, částečně i ze Středočeského kraje.

Vstupné činí 30 korun, děti mají vstup zdarma. Připravena je tombola a vareálu výstavy bude možné zakoupit občerstvení.

VRadnicích se koná vletošním roce již čtvrtá místní výstava zvířat chovatelů a poprvé Radnice hostí okresní výstavu.

Partnerem výstavy je město Radnice a místní podnikatelé.

Více informací a fotogalerie zminulých výstav naleznou zájemci na www.zo-csch-teresov.webnode.cz.

Chovatelé Základní organizace Českého svazu chovatelů Terešov zakoupili areál v Plzeňské ulici vRadnicích na přelomu let 2015/2016 a neustále ho modernizují. Vletošním roce vybudovali u areálu pergolu a zakoupili na 150 nových klecí pro výstavu holubů a králíků.

Fotogalerie
Autor: Adriana Jarošová Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
st 18.09.2019 22:36




1 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka