CUPRA Formentor odhaluje svou podobu

Formentor je prvním modelem vyvinutým exkluzivně pro značku CUPRA a nejvíce emocionálním členem její produktové řady.

Cílená propagace v Plzni

CUPRA odhaluje Formentor, první model vyvinutý výhradně touto značkou.

Vysokovýkonný crossover kombinuje specifickou DNA značky a je navržen a zkonstruován pro budoucnost. Výsledkem je ikonický model, který kombinuje sofistikovanost, inovace a nezapomenutelné zážitky z intuitivní a dynamické jízdy.

CUPRA Formentor nabízí v neuvěřitelně dynamicky rostoucím segmentu crossoverů přednosti sportovního vozu s kvalitami SUV, přičemž vychází z tradic značky CUPRA.

„CUPRA Formentor je na naší cestě velkým krokem, který činí značku CUPRA pro milovníky automobilů ještě atraktivnější. CUPRA Formentor je opravdu výjimečným vozem pro výjimečné lidi díky svému fascinujícímu designu a vysokovýkonným motorům včetně externě nabíjitelného hybridního pohonu,“ říká Wayne Griffiths, předseda představenstva značky CUPRA.

Vnější design: esence značky CUPRA
Model CUPRA Formentor, první vůz exkluzivně navržený a zkonstruovaný pro značku CUPRA, je pojmenován po nejkrásnějším a nejdivočejším mysu na španělském ostrově Mallorca, jenž je součástí Baleárských ostrovů. Formentor ztělesňuje svým pozoruhodným vnějším designem vysokovýkonného crossoveru veškeré atributy této lokality.

Vnitřní design: vize moderní sportovnosti
Na jedinečný vnější design modelu CUPRA Formentor dokonale navazuje velmi kvalitní interiér v moderním sportovním stylu, který je pro značku CUPRA a její hodnoty typický.

CUPRA Formentor překvapí své cestující už při příchodu k vozu promítáním uvítacího osvětlení na vozovku. Po nastoupení naleznou v interiéru luxusní materiály, detaily v odstínu mědi a ozdobné prvky z tmavého kartáčovaného hliníku, jejichž designem a zpracováním je celkový pocit útulnosti ještě více umocněn

Pohony: sportovní výkony pro budoucnost
Model CUPRA Formentor bude uveden na trh se dvěma vysokovýkonnými pohony, které jsou zárukou naprosto jedinečných zážitků.

CUPRA Formentor hledí vstříc budoucnosti vysokovýkonným hybridním pohonem s možností vnějšího nabíjení, který je významným krokem na cestě k elektrifikaci. CUPRA Formentor poskytuje zákazníkům výkony, které očekávají, ale v souladu s požadavky světa, který se snaží minimalizovat vliv na životní prostředí.

Bezpečnost a konektivita: maximální úroveň ochrany
Značka CUPRA je proslulá nabídkou nejvyšší úrovně sportovních výkonů, neméně intenzivní je však její odhodlání poskytovat také nejvyšší úroveň konektivity a bezpečnosti.

Model CUPRA Formentor bude vybaven nejvyspělejšími informačními a zábavními systémy a řešeními pro konektivitu, která zajistí zákazníkům nepřetržité spojení s jejich digitálním světem a dokonalé propojení jejich každodenního života s dobou strávenou za volantem.

První vozy CUPRA Formentor budou předány zákazníkům ve čtvrtém čtvrtlení 2020.

Tip pro fanoušky nových automobilů

Pokud jste fanouškem automobilů různých značek a zajímáte se o automobilový průmysl, doporučujeme vám navštívit e-magazín o nových autech www.autonewsletter.cz. Jestliže patříte mezi prodejce automobilů a sháníte webovou aplikaci pro správu zakázek, navštivte stránky www.autoklient.cz.

Poznámka redakce: Pokud vás zajímají auto novinky, zvýhodněné cenové nabídky nových vozů, nová auta za akční ceny anebo zajímavé marketingové kampaně zaměřené na prodej nových automobilů, doporučujeme vám navštívit stránku nová auta v akci. Hledáte ověřená skladová auta s garantovanými parametry? Navštivte stránku skladové vozy ihned k dodání.

Fotogalerie
Autor: AutoSystem a.s. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
st 04.03.2020 10:38



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka