Nový CITROËN C3: Stále výraznější osobnost a stále více komfortu

Nový Citroën C3 je hatchback moderního střihu, který plní i ochrannou funkci. Ve svém segmentu se nepodobá žádnému jinému vozu.

Jarní servisní akce AUTO CB

S téměř 4,5 miliony vozy prodanými od jeho uvedení na trh je Citroën C3 bestselerem modelové řady značky, který na konci prosince 2019 figuroval v segmentu B v evropské top 5 a byl 3. nejprodávanějším vozem ve Francii. Charismatický a přitažlivý Nový Citroën C3 pokračuje v tomto velmi konkurenčním segmentu v ofenzivě a posiluje svůj jedinečný design, osobnost plnou barev a komfort, který je pro vozy Citroën typický. Tento vůz dal v roce 2016 značce nový impuls a od té doby přilákal po celém světě více než 750 000 zákazníků. Je spojen s úspěšným sloganem „Inspired by You“ a svou expanzi hodlá nasměrovat nyní na kreativní optimistické mladé obyvatele měst a předměstí, jež jsou v neustálém pohybu.

V rámci tohoto vývoje se ještě více prohloubila touha Citroënu „nebýt jako ostatní“.

Nová C3 je stručně řečeno nejpřizpůsobitelnější a nejpohodlnější hatchback na trhu.

Jedinečná osobnost: Nová přední maska a ještě více přizpůsobení
Nový design pro výraznější rozdíl. Nový Citroën C3, který má výrazný styl a v poměrně stereotypním segmentu nabízí jedinečný tvar, dál mění zažité principy trhu. K odvážnému stylu nové přední masky, u které se poprvé objevuje nový podpis značky inspirovaný koncepčním vozem CXperience, se přidávají i nové LED světlomety, nová litá kola 16" a 17" a nové prvky Airbump® pro robustnější vzhled.

Větší potenciál úprav na míru: Citroën, který se řídí sloganem „Inspired By You“, umožňuje každému vytvořit vůz podle přání. Nabídku individualizace Nové C3 nyní tvoří 97 kombinací, zejména nové odstíny karoserie (Červená Elixir a Spring Blue), nové Color Packy, nové odstíny střechy a nové prostředí interiéru (teplejší Techwood a dynamičtější Emeraude).

Bezkonkurenční komfort a moderní ráz kabiny
Nový Citroën C3 byl vytvořen tak, abyste se v něm při každé jízdě cítili jako doma.
Pocit pohody na palubě posilují i nová sedadla Advanced Comfort včetně loketní opěrky u řidiče, které zážitku na palubě dodávají jemnost (odfiltrování, řízení).

Model se snadným ovládáním, vybavený užitečnými technologiemi, který v sobě snoubí klid a modernost. Nová C3 jde s dobou a nabízí přední parkovací automat (nový prvek) a 12 podpůrných prvků řízení pro větší komfort, jako je hads-free otevírání a startování nebo asistent pro rozjezd do svahu, a pro větší bezpečnost, jako je systém nouzového automatického brzdění, snímání dopravních značek nebo automatické přepínání dálkových světel.
Služby s mobilním připojením, jejichž cílem je zjednodušit řidiči i posádce život prostřednictvím asistence, navigace a zrcadlení smartphonu (Connect Assist, Connect Nav, Connect Play).

Přizpůsobený všem způsobům užití
Kompaktní a mrštný Nový Citroën C3 nabízí prostor na palubě na nejlepší úrovni na trhu, díky němuž je velmi praktický pro každodenní využití.
Atraktivní multifunkční městský vůz je opatřen řadou účinných motorů umožňujících jízdu v naprostém klidu a pohodlí.

Zahájení prodeje Nového Citroënu C3 se plánuje na červen 2020.

Tip pro fanoušky nových automobilů 

Pokud jste fanouškem automobilů různých značek a zajímáte se o automobilový průmysl, doporučujeme vám navštívit e-magazín o nových autech www.autonewsletter.cz. Jestliže patříte mezi prodejce automobilů a sháníte webovou aplikaci pro správu zakázek, navštivte stránky www.autoklient.cz.

Poznámka redakce: Pokud vás zajímají auto novinky, zvýhodněné cenové nabídky nových vozů, nová auta za akční ceny anebo zajímavé marketingové kampaně zaměřené na prodej nových automobilů, doporučujeme vám navštívit stránku nová auta v akci. Hledáte ověřená skladová auta s garantovanými parametry? Navštivte stránku skladové vozy ihned k dodání

Fotogalerie
Autor: AutoSystem a.s. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
14.02.2020 10:20



2 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka