OCENĚNÍ PRO GEPARDA Z PLZNĚ

Na veletrhu bezpečnostní a obranné techniky získal ocenění projekt z Plzně – průzkumné vozidlo dlouhého dojezdu Gepard z autosalonu Dajbych.

Cílená propagace v Plzni

LRPV Gepard vyhrálo cenu Zlatý IDET na veletrhu obranné a bezpečnostní techniky. V Brně vozidlo představil plzeňský autosalon Dajbych v pancéřované verzi a porotu zaujalo třeba maximální zapojení dalších českých firem do projektu (Tatra defence vehicle, Optokon, Excalibur army...).

Gepard vychází z platformy legendární Toyoty Land Cruiser řady 70. Byl vyvinut a vyroben jako možná náhrada za vozidlo Kajman. Při vývoji tohoto špičkového osobního terénního vozidla byl kladen důraz na vysoký stupeň mobility, dosažení maximální užitečné hmotnosti, dostatečného vnitřního prostoru pro převoz 6 osob včetně potřebné výstroje a výzbroje a v neposlední řadě na nejvyšší stupeň balistické a protiminové ochrany pro danou kategorii vozidla. 

 LRPV Gepard disponuje zcela inovativním podvozkem umožňujícím dosažení celkové hmotnosti vozidla 6 t. Tento parametr je v této kategorii osobních terénních vozidel zcela ojedinělý.

VÍCE O PROJEKTU GEPARD >

Fotogalerie
Autor: Autosalon DAJBYCH Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
po 24.06.2019 16:21



2 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka