Prváci Západočeské se mohou seznámit ještě před začátkem školy

Letos v září se pro nastupující studenty prvních ročníků Západočeské univerzity koná již desátý ročník seznamovacího kurzu Prvákoviny. Třídenní akci zajišťuje studentská organizace AIESEC pro studenty Západočeské univerzity.

Jarní servisní akce AUTO CB

Prvákoviny se stejně jako v minulém roce uskuteční v Rekreačním středisku Přimda. Prváci se budou moci seznámit mezi sebou i s prostředím Západočeské univerzity a vysokoškolského studia formou her, diskuzí se současnými studenty či absolventy.

Je to taková tečka za létem, prváci se seznámí s prostředím nenásilnou formou a zároveň získají nové přátele a kontakty po celé univerzitě. Minulé ročníky sklidily u studentů i organizátorů pozitivní ohlasy, proto doufáme, že se i letos budou Prvákoviny líbit. 

Letošní ročník je speciální tím, že bude desátý. Právě z tohoto důvodu jsme zapracovali na několika nových nápadech, aby byla akce co nejlepší. 

Účastníci se nejen seznámí s tím jak takový vysokoškolský život vypadá a co vše zahrnuje, rozvinou si své dovednosti, ale také budou mít možnost seznámit se s našimi zahraničními stážisty.

Prvákoviny začínají 20. Září v areálu Rekreačního střediska Přimda a jsou určeny všem nastupujícím studentům prvních ročníků Západočeské univerzit. Zájemci se mohou registrovat na webových stránkách, kde naleznou i všechny doplňkové informace.

Autor: AIESEC Plzeň Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka