Společnost Škoda Transportation uspěla v mezinárodní soutěži European Business Awards

Společnost Škoda Transportation uspěla v mezinárodní soutěži European Business Awards a získala ocenění jakožto národní šampion v kategorii Byznys roku pro firmy s obratem vyšším než 150 milionů euro. Plzeňská Škodovka se tím kvalifikovala do další fáze soutěže, na jejímž konci budou vyhlášeny celoevropští vítězové.

Jarní servisní akce AUTO CB

„Do této renomované soutěže jsme se letos přihlásili již podruhé, a podařilo se nám obhájit naše vítězství z předminulého roku a získat toto prestižní ocenění. Jakožto národní šampioni za Českou republiku jsme se zařadili po bok dalších nejen strojírenských gigantů, které ocenění získali v minulých letech,“ říká Tomáš Ignačák, generální ředitel Škoda Transportation.

Soutěž European Business Awards udílí ceny od roku 2007 a jejími vítězi se stávají nejvýznamnější evropské společnosti. Jedná se o jednu z nejnáročnějších podnikatelských soutěží v Evropě. Mezi porotce soutěže patří například bývalí premiéři a prezidenti států Evropské unie. 

Škoda Transportation je dlouhodobě úspěšná i v dalších několika soutěžích, například v mezinárodním žebříčku TOP 500 firem střední a východní Evropy. V českém žebříčku 100 nejvýznamnějších firem České republiky se Škodovka umístila na 1. místě v kategorii strojírenství - bez automobilové výroby. Soutěž hodnotí tržby jednotlivých podniků v ČR. V další české firemní soutěži Exportér roku se Škoda Transportation dostala se tak mezi dvacet největších exportérů v České republice.

Autor: ŠKODA TRANSPORTATION a.s. Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
st 07.10.2015 09:15



7 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka