Šrot vykupujeme od občanů i firem

Šrot vykupujeme od občanů i firem, mezi naše zákazníky patří strojírenské a stavební společnosti, autoservisy, statky a další.

Cílená propagace v Plzni

  • Peníze vám pošleme ten samý den, kdy odpad vykoupíme. Podívejte se na podrobnosti, jak platíme.

  • výkupem, tříděním a zpracováním šrotu a papíru se zabýváme už od roku 1991. Nabízíme komplexní služby: výkup a likvidaci odpadu, zpětný odběr, odvoz odpadu od zákazníka, demontáž hal, výrobních linek, strojů a dalších zařízení, která před svou likvidací vyžadují speciální úpravu.

  • záleží nám na tom, abyste se u nás cítili co nejlépe a abyste byli s našimi službami maximálně spokojeni. Vždy ochotně vyhovíme vašim požadavkům.

  • vlastníme moderní vybavení, např. spektometr, který určí přesné složení dané slitiny, digitální autováhu s nosností 50 tun, hydraulické lisy pro zhutnění materiálu, bagry a vysokozdvižné vozíky pro snadnou vykládku velkých předmětů nebo palet.

Výkup kovů

Šrot vykupujeme od občanů i firem, mezi naše zákazníky patří strojírenské a stavební společnosti, autoservisy, statky a další. V případě zájmu si pro šrot přijedeme až k vám (viz níže).

Vykupujeme měď, hliník, olovo, zinek, nerez, ocel, litinu, mangan, nikl, bronz, mosaz, slinuté karbidy a veškeré špony těchto kovů. Postaráme se také o automotory, olověné akumulátory, chladiče, kabely a lana.

Upravený odpad dodáváme pro další zpracování do hutí a sléváren, kterým nabízíme pravidelné dodávky velkých objemů šrotu v požadované jakosti a čistotě.

Provozovny: Křimice 556, Nýřany

Výkup papíru

S rostoucím zájmem o ekologickou likvidaci papíru jsme se rozhodli rozšířit náš sortiment právě o tento produkt. Papír vykupujeme ve dvou cenových relacích (viz ceník). Levnější lepenka by měla být složená tak, aby zabírala minimální prostor. Časopisy, noviny atd. je nejlepší nechávat volně a nijak nesvazovat. Po Vašem přijezdu se o vše postaráme. Papír zvážíme a umístíme do správného kontejneru. Peníze za papír navíc dostanete v hotovosti.

Papír vykupujeme od občanů i kanceláří, obchodů, škol, školek a dalších subjektů. Pro odpad si v případě zájmu přijedeme až k vám (viz níže).

Vykupujeme veškerý papír, noviny, časopisy, knihy, kartony a lepenky. Jsme schopní zlikvidovat rovněž celé šanony a jiné obtížně recyklovatelné papírové sestavy.

Provozovny: Křimice 556, Nýřany

Zpětný odběr

V rámci zpětného odběru převezmeme Vaše veškeré domací spotřebiče, baterie a světelné zdroje. Až k nám tedy příště povezete kovový a papírový odpad, neváhejte vyhodit i staré a nepotřebné domácí spotřebiče. Postaráme se o jejich ekologickou likvidaci.

Provozovny: Křimice 556, Nýřany

Odvoz odpadu od zákazníka

Kov, papír i elektro odvážíme z domácností i firem. Nakládku samozřejmě zajistíme. Máme valníkové i kontejnerové nákladní vozy a také velké nákladní vozy s hydraulickou rukou s nosností do 1,5 tuny, takže ani rozměrnější odpad není problém. Časově se vám vždy rádi přizpůsobíme. Pro podrobnosti nás prosím kontaktujte.

Cena přepravy: 10-25 Kč/km. Počítají se obě cesty a cena za kilometr vychází z velikosti a schopností zapůjčeného vozu.

Demontáž výrobních hal a strojů

Rozebíráme výrobní haly, výrobní linky a stroje všech typů, např. pásové dopravníky, lisy, pece, soustruhy, frézy, kompresory. Dále demontujeme zemědělské stroje, sila, vrata, okna, kotelny, potrubí, vzduchotechniku, vodojemy, plynojemy, nádrže, mostní konstrukce, svodidla, kolejnice aj.

Demontáž a rozpalování materiálu probíhá buď přímo u vás, nebo na naší provozovně. Záleží na možnostech nakládky nebo na prostředí, ve kterém má pálení probíhat. Odvoz kovového odpadu samozřejmě zajistíme. Pro bližší informace nás prosím kontaktujte.

Výkup kotlů

Při výkupu kotlů vydáváme potvrzení o ekologické likvidaci starého kotle. Pokud chcete žádat o dotaci na výměnu kotle, je nutné vyplnit hlavičku formuláře "Potvrzení o likvidaci stávajícího kotle".


Fotogalerie
Autor: KOVOŠROT SUDA s.r.o. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
po 13.01.2020 13:12



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka