V sobotu 7. září navštívily děti z „Trojky“ v doprovodu rodičů park Mirakulum

Sobotní ráno 7. září patřilo rodičům a jejich dětem z plzeňského centrálního obvodu. Zájezd, který pro ně připravil Městský obvod Plzeň 3, sliboval den plný vzrušení. Cílem zájezdu byl zábavný park Mirakulum ve středočeských Milovicích.

Jarní servisní akce AUTO CB

„Pro rodiče s dětmi z našeho obvodu jsme vybrali Milovice, kde je park o rozloze 10 hektarů plný zábavy a volnočasových aktivit. Dětem je zde, kromě jiného, k dispozici lesní hřiště, kontaktní ZOO, obří trampolíny, podzemní chodby a prolézačky“, informuje David Procházka, starosta plzeňského centrálního obvodu, který spolu s místostarostou Ondřejem Ženíškem přišel pozdravit výletníky a předat jim malou pozornost na cestu.

„Letos je to již druhý zájezd rodičů s dětmi, který náš obvod pořádá. Při prvním zájezdu v červnu tohoto roku absolvovali zájemci zájezd na lipenskou Stezku korunami stromů, včetně otevřeného areálu Království lesa v sousedství stezky a v sobotu 14. září k nim ještě přibude zájezd do pražské ZOO“, dodává Ondřej Ženíšek, místostarosta MO Plzeň 3.

Zájezdy pro děti jsou určeny do 15 let věku dítěte v doprovodu rodiče, popř. prarodiče. Podmínkou účasti je trvalý pobyt na MO Plzeň 3. Z kapacitních důvodů zde platí podmínka, že projednu nebo dvě děti je možný doprovod jedné dospělé osoby, v případě tří a více dětí je možný doprovod dvou osob.

Fotogalerie
Autor: Miroslav Knotek Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 10.09.2019 15:06




0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka