Beseda hledá náhradní termíny pro zrušené akce

Vzhledem k neustálému vývoji situace aktualizovala Měšťanská beseda Plzeň s.r.o. postupy týkající se vstupenek na kulturní akce a fungování předprodejních míst.

Cílená propagace v Plzni

Předprodejní místa na nám. Republiky 41 a vMěšťanské besedě, Kopeckého sady 13 v Plzni jsou až do odvolání uzavřena. „Současnou situaci bereme vážně a zdraví zákazníků i zaměstnanců je pro nás na prvním místě. Proto nařízení Bezpečnostní rady státu o uzavření provozoven vítáme a chtěli bychom všechny požádat o trpělivost sosobním vracením vstupenek,“ řekla Ivana Hušáková ze společnosti Měšťanská beseda Plzeň s.r.o. Vstupenky na akce vMěšťanské besedě, které byly zrušeny bez náhradního termínu, pokud byly zakoupené online, budou stornovány automaticky a platba se vrátí na účet, ze kterého přišla. Vstupné zaplacené na předprodejních místech se bude vracet po jejich opětovném otevření vsouladu spokyny pořadatelů jednotlivých akcí a prodejních systémů (Plzeňská vstupenka, Ticketmaster, Ticketlive, Ticketportal, Ticket Art, GoOut).

Měšťanská beseda intenzivně jedná o náhradních termínech akcí, které se do odvolání nemohou konat. „Protože zatím neznáme délku trvání omezení vyhlášených pro kulturní a společenské akce, zveřejníme nové termíny ve chvíli, kdy bude jasné, že se akce budou moci uskutečnit,“ sdělila Hana Kulawiaková ze společnosti Měšťanská beseda Plzeň s.r.o. „Vstupenky na ně zůstanou vplatnosti.“ Vpřípadech, kdy je akce zrušena bez náhrady, se vstupné vrací, a to u e-ticketů automaticky na účet, ze kterého byly vstupenky zaplaceny, a u ostatních vstupenek na předprodejním místě, kde byly zakoupeny (až budou tato místa znovu zprovozněna). „Přehled akcí, u kterých nemůžeme nabídnout náhradní termín a byly tedy úplně zrušeny, průběžně aktualizujeme na webových stránkách Měšťanské besedy,“ dodala Hana Kulawiaková.

„Současná situace je mimořádná a přistupujeme kní snejvětší zodpovědností. Přes ekonomické dopady nařízení, která se nás dotýkají, je plně respektujeme, nechceme je podcenit a zároveň se usilovně snažíme, abychom vbudoucnu mohli zrealizovat co nejvíce akcí, na jejichž přípravách jsme pracovali a na které se naši návštěvníci těšili,“ řekl Ivan Jáchim, jednatel společnosti Měšťanská beseda Plzeň s.r.o. „Všem zákazníkům děkujeme za shovívavost a pochopení vdobě, která je náročná pro nás všechny. Věříme, že nám zachovají přízeň a že se budeme moci opět potkat vMěšťanské besedě, co nejdříve to bude možné.“

Předprodej vstupenek je pozastavený u akcí, které se mají konat do konce dubna. Vstupenky na podzimní program Měšťanské besedy jsou vprodeji na www.mestanskabeseda.cz, kde jsou také aktualizovány informace o akcích, stejně jako na facebooku Měšťanské besedy. Sdotazy ohledně vstupenek do Měšťanské besedy se mohou zákazníci obrátit vpracovní dny od 9 do 16 hodin na telefonní linky 702218137 a 702218174 nebo napsat na e-mailovou adresu info@mestanskabeseda.cz.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka