Buena Vista zve ve čtvrtek na Kláru Vytiskovou a chystá se na rekonstrukci

Čtvrtek a pátek jsou v plzeňském Buena Vista klubu ve znamení atraktivních akcí. Ve čtvrtek 14. dubna vystoupí v klubu Klára Vytisková.

Cílená propagace v Plzni

“Já se nejvíce těším na Kláru Vytiskovou ve čtvrtek 14. dubna a hned na následnou páteční akci Bass Break” říká provozní manažer Karel Míšek. “Klára přiveze úplně novou desku a koncert bude skvělým hudebním zážitkem, na který naváže páteční party Bass Break, hudebně plná nejnovějších trendů z elektronické hudby a DeeJays s celé republiky. Bass Break je volným pokračováním oblíbeného Junge Bálu. ”

Hudební průřez celou scénou pak obstará rapový večírek s Sergeiem Barracudou, Pastorem a DJ Bussym (22.4). “Nejžhavější hudební trojka na scéně přijíždí do Plzně, tohle si nesmíte nechat ujít.” zve na rapovou party DJ Poeta, moderátor pražského rádia Spin a zároveň organizátor akce. “Věřím že před posledním víkendem dubna již i návštěvníkům představíme nový koncept večerního baru, v který se změní aktuální kavárna při koncertech často využívaná jako šatna” prozrazuje Míšek, ”čeká nás rekonstrukce, kompletní změna interiéru a spousta novinek” dodává. Buena Vista je na plzeňské scéně již deset let a k těmto desátým narozeninám divákům nadělí právě nový bar, který bude sloužit i v průběhu koncertů jako další lounge scéna včetně možnosti občerstvení.

“Poslední víkend v rytmu ragga, dancehallu a twerku přinese projekt Nevereš (29.4.), což je uskupení ve složení Cocoman, Dr.Karry a Messenjah včetně spousty hostů!” doplňuje Fenclová. “Kdo by chtěl podrobnější informace o rekonstrukci, nebo třeba programu, tak je samozřejmě vítán na naší facebookové stránce, nebo na instagramu, kde je toho zákulisí ještě více” směje se Míšek.

foto: www.klaravytiskova.cz


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka