Děti z „Puškinky“ mají ve své školce nová sociální zařízení

Zcela nová sociální zařízení čekala na děti ve 49. MŠ v Puškinově ulici v centru Plzně. Obě dvě zařízení – v jeslích i ve školce – nechal zrekonstruovat Městský obvod Plzeň 3. „

Cílená propagace v Plzni

V rámci rekonstrukce byly odstraněny stávající nenosné příčky a sádrokartonový podhled zakryl vedení klimatizace. Staré a rozbité obklady a dlažby byly nahrazeny novými. Dále byly osazeny nové zařizovací předměty – umyvadla a WC. Nové prostory jsou vzdušné a budou se i lépe udržovat v čistotě. Obvod do rekonstrukce investoval bezmála jeden milion korun včetně DPH“, prozradil Petr Baloun, I. místostarosta MO Plzeň 3.

Rekonstrukcí došlo rovněž k úpravě dispozice, dále byly provedeny nové rozvody vody a kanalizace a elektroinstalace.

„V rámci rekonstrukce zdravotní instalace byla také provedena výměna stoupaček, výměna připojovacího potrubí k novým zařizovacím předmětům a dále bylo provedeno přemístění podlahové vpusti“, dodává Petr Baloun.

„S ohledem na charakter činností a nutnosti zajištění provozuschopnosti budovy v rámci školního roku jsme byli nuceni s provedením této rekonstrukce počkat až do období letních prázdnin a jsem nesmírně rád, že jsme stihli tuto rekonstrukci dokončit do začátku nového školního roku tak, aby školka byla připravena na příchod nových i stávajících dětských návštěvníků“, uvedl David Procházka, starosta plzeňského centrálního obvodu.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka