Divadlo PLUTO vstoupí 16. září do své 21. sezóny legendárním muzikálem My Fair Lady

Divadlo PLUTO vstoupí 16. září do své 21. sezóny, kterou slavnostně zahájí nejnákladnějším a zároveň všemi aktéry nejvíce milovaným představením - legendárním muzikálem My Fair Lady. Kromě oblíbenosti nejen u herců, ale i u diváků, se může právem pyšnit rekordem v počtu představení, protože jich za jeden rok bylo rovnou šedesát a všechny vyprodané do posledního místečka.

Cílená propagace v Plzni

Zářijové termíny nejen na My Fair Lady jsou již téměř vyprodané, ale je možné zakoupit vstupenky již i na říjen.

Diváci mohou navštívit i další úžasné komedie jako mimojiné např. Revizor aneb Gogol v Plutu s Pavlem Kikinčukem a Bronislavem Kotišem nebo Slaměný klobouk aneb Helenka bude ráda s Radkem Zimou jako záletným panem Fadinardem a novinku Letem světem s kabaretem, kterou mohou vidět i děti od 8 let, protože zaručeně pobaví celou rodinu v neděli 2.října od 14 hodin.

Novinek se mohou v této sezóně diváci dočkat více. V září bude vydáno nejen další číslo populárních divadelních novin Plutovin, ale i kalendář Divadla PLUTO s kapesními kalendáříky. Na říjen, ku příležitosti oslavy 60. narozenin Pavla Kikinčuka 27.října, je v současné době připravována kniha o dvacetileté existenci Divadla PLUTO, jejíž součástí bude i DVD  Tajemství Divadla PLUTO. Kniha i DVD popisují celou historii Pluta poutavou a zábavnou formou včetně fotodokumentace a videoukázek z představení. Na 30.října, jako připomínku oslavy 140. narozenin největšího českého písničkáře Karla Hašlera, bude na jevišti Divadla PLUTO znovu slavnostně uvedeno představení Hašlerkyjády aneb Hašler v kabaretu, kde kromě scénech, ve kterých kdysi Hašler účinkoval zazní i na třicet nejkrásnějších "Hašlerek".

Jelikož se Divadlo PLUTO snaží svoji činnost neustále rozvíjet a divákům nabídnout bohaté kulturní vyžití, hledá partnery,kteří by divadlu usnadnili a podpořili jeho existenci a rozvoj.

Podpořit Divadlo PLUTO může ale každý, kdo rád navštěvuje jeho představení. Může se stát členem jeho Klubu přátel a čerpat tak spoustu výhod.

Veškeré informace včetně programu naleznete na www.divadlo-pluto.cz nebo volejte mob. 602502249.

Věříme, že nová 21.sezóna bude minimálně tak úspěšná, jako ty předchozí. Těšíme se na Vás malé i velké diváky vždyť: Humor je sůl života, tak vítejte k nám do Pluta.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka