Fotbalová liga kvůli koronaviru stojí

Na základě vyhlášení nouzového stavu Vládou ČR rozhodla Ligová fotbalová asociace o odložení všech utkání FORTUNA:LIGY po dobu trvání nouzového stavu.

Cílená propagace v Plzni

To v tuto chvíli znamená 30 dnů. Po tuto dobu nebudou svá utkání hrát ani B tým či mládežnické a ženské výběry Viktorie v soutěžích spadajících pod FAČR.

S ohledem na hrozbu nákazy koronavirem vyhlásila Vláda ČR ve čtvrtek 12. 3. na území ČR nouzový stav. Na základě tohoto nařízení odkládá LFA všechna utkání první a druhé ligy po dobu trvání tohoto stavu. Zápasy Viktorie se tedy v plánovaných termínech neuskuteční.

„Jde o výjimečný stav, který bereme se vší vážností a musíme se podle něj zařídit. Prioritní je nyní ochrana zdraví,“ uvedl generální manažer klubu Adolf Šádek. „Společně s trenérským štábem nyní řešíme další program týmu s ohledem na vzniklou situaci,“ dodal.

Nouzový stav ovlivňuje samozřejmě i utkání B týmu a všech mládežnických i ženských kategorií, která spadají pod FAČR. Až do odvolání jsou i tyto zápasy odloženy.

„Vývoj situace budeme i nadále monitorovat a fanoušky vždy včas informovat prostřednictvím klubového webu a sociálních sítí,“ uzavřel mluvčí klubu Václav Hanzlík.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 12.03.2020 17:03



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka