Jste z Plzně a potřebujete spolehlivého zedníka?

Plánujete rekonstrukci bytu nebo rodinného domku? Sháníte zedníka v Plzni? Máme pro vás dobrou zprávu!

Cílená propagace v Plzni

Jste z Plzně či a sháníte zkušeného zedníka? Zedník Pepa Kouřim vám rád pomůže s rekonstrukcí bytu, stavbou rodinného domku, komerčních prostor a podobně. Provádí zednické práce na stavebních konstrukcích a úpravy povrchů, zejména s použitím malty, cihel, tvárnic, obkladaček, dlaždic, sádrokartonových a jiných desek, umělého či přírodního kamene.

Na telefonním čísle +420 777 654 192 si můžete objednat také realizaci vnitřních nebo venkovních obkladů a dlažby, nahození domu novou omítkou, zhotovení kompetní fasády, zemní práce anebo pomoc při stavbě celého domu.

S čím vám zedník Josef Kouřim pomůže?

  • Stavba rodinného domu

  • Rekonstrukce bytu, domu, chaty, chalupy

  • Fasády a omítky

  • Zemní práce

  • Obklady a dlažby

Máte zájem o služby šikovného zedníka v Plzni a okolí? Navštivte stránky www.zednikpepa.cz anebo volejte na číslo +420 777 654 192.

Kontakt

Josef Kouřim, zedník
Přátelství 87, Dýšina, 330 02
Telefon: +420 777 654 192
Email: josef.kourim@seznam.cz
Web: www.zednikpepa.cz
Facebook: josef.kourim.7
Instagram: josefkourim1


Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

  • Před 4 roky

    Nabídka půjček
    Nabídka půjček Hledáte půjčku na oživení svých aktivit, ať už na realizaci projektu, nebo potřebujete peníze z jiných důvodů nebo z čeho chcete. Jsme připraveni zapůjčit každému, kdo je schopen splnit podmínky pro vrácení peněz. Sdělte mi prosím částku vaší žádosti o půjčku a její splatnost. Prosím, kontaktujte mě:pkuvery0@postcz

  • Před 4 roky

    Narazil jsem na tuto úvěrovou společnost na Facebooku a kontaktoval jsem e-mail, který jsem najednou viděl, byl jsem schválen úvěr ve výši 200 000 EUR, takže jsem nikdy nevěřil, že to všechno může fungovat, dokud mi nebude připsána částka 200 000 EUR poskytne radu každému, kdo to potřebuje půjčky na kontaktování této úvěrové společnosti za účelem získání půjčky, jedná se o e-mail společnosti >>>>> ivanmarko110@gmail.com <<<<< volání nebo Whatsapp >> +1(504)603-3666

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka