Na desku navážou Monkey Business turné. Staví se i v kraji

Na loni v říjnu vydanou desku Bad Time For Gentlemen naváže kapela Monkey Business stejnojmenným klubovým turné po českých a slovenských městech.

Cílená propagace v Plzni

Na první koncert se fanoušci mohou těšit už 9. února v Bratislavě, sedmnáctku vystoupení kapela završí tradičním koncertem v pražských Žlutých lázních 23. května.

Na jarní turné zve neotřelou poetickou formou baskytarista kapely Monkey Business Pavel Mrázek: „Těžko je se vyhnout klišé, když tiskovku člověk píše. Jak vtipně pozvat na koncerty? Je práce skoro pro experty. Vzít to zkrátka-nuda stranou, neotrávit řečí planou. Nuže k věci, moji milí. Dozvíte se v malé chvíli, že po klubech jedem šňůru, kde uzříte divů fůru. Hrát začneme v únoru a navštívíme mnohé kraje. My dřeli až do úmoru, zvlášť noty, rytmus, dury, maje. Zahrajem jak starý kousky pro slečny i jejich klouzky. Zahrajem i z nový desky se srdcem a hlavně hezky. Na své si přijdeš, věc je jistá, ať Turek jsi, či jehovista.“

Po komplikovaném zranění nohy, kvůli němuž nemohla absolvovat prosincové koncerty v Lucerna Music Baru, se na jarní turné obzvlášť těší zpěvačka kapely Monkey Business Tereza Černochová. „Letos už máme za sebou kapelnické soustředění, na kterém jsme se na koncerty skvěle naladili. Těšíme se na naše fanoušky a ti se zas můžou těšit na písničky z nového alba,“ říká Černochová.

Monkey Business turné Bad Time For Gentlemen 2019
9. 2. Bratislava – Ateliér Babylon
15. 2. Frýdek-Místek – Stoun
16. 2. Ostrava – BrickHouse DOV
1. 3. – Olomouc – Sklub
9. 3. – Mariánské Lázně – Club Na Dvorku
15. 3. – Humpolec - Hell klub
16. 3. – Děčín - klub Kotva
22. 3. – Havířov - klub Stolárna
23. 3. – Boskovice – Sokolovna
5. 4. – Plzeň – Depo 2015

6. 4. – Karlovy Vary – Lidový Dům
13. 4. – Kolín – MSD Kolín
26. 4. – Krnov – Kofola klub
27. 4. – Vsetín – 3 opice
3. 5. – Litomyšl – Kotelna
4. 5. – Klatovy – Bistro Vlaštovka

23. 5. – Praha – Žluté lázně

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 25.02.2019 17:08



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka