Opilec u Bělé vymetl oba příkopy, zastavil až doma

„Vymetl“ oba silniční příkopy a vždy se mu podařilo dostat zpět na silnici. Zastavil až v místě svého trvalého bydliště.

Cílená propagace v Plzni

Dne 14. září 2019 v 22:15 hodin došlo na silnici III. třídy č. 1954 mezi obcemi Bělá nad Radbuzou a Čečín k dopravní nehodě. Jednašedesátiletý muž řídil osobní motorové vozidlo Škoda Octavia ve směru jízdy z obce Bělá nad Radbuzou na obec Čečín. Při projíždění mírné levotočivé zatáčky vyjel vpravo mimo pozemní komunikaci. V pravém silničním příkopu pokračoval v jízdě a pravou přední částí vozidla narazil do stromu. Pak se mu podařilo vyjet zpět na silnici a po krátké jízdě na silnici s vozidlem sjel vlevo opět mimo pozemní komunikaci do levého silničního příkopu, odkud se mu opět podařilo vyjet zpět na silnici. Pokračoval ve směru jízdy na obec Čečín a dále do obce Babice, kde na svém pozemku zastavil a vystoupil z vozu.

Po vystoupení z vozidla byl hlídkou domažlické kriminální policie, která jej po celou dobu jízdy z obce Bělá nad Radbuzou do obce Babice sledovala, vyzván k prokázání totožnosti. Následně se podrobil dechové zkoušce, která byla s pozitivním výsledkem 2,00 promile alkoholu v krvi. Řidič s naměřenými hodnotami souhlasil a v lékařském zařízení se podrobil lékařskému vyšetření a odběru krve. Při dopravní nehodě utrpěl zranění. Škoda na vozidle Škoda Octavia byla vyčíslena na 20 tisíc korun. Dopravní nehodu dále šetří policisté Dopravního inspektorátu v Domažlicích.

foto: pčr



Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka