Plzeňští zvířecí záchranáři nabízejí k domácí výuce svá videa

Chcete se podívat do přírody a dozvědět se něco nového? Učíte se doma s dětmi prvouku, vlastivědu, zeměpis a hudebku? Nudíte se doma a děti neví, na co by už koukaly?

Cílená propagace v Plzni

Pokud ano, tak určitě koukněte na webové stránky www.desop.cz a vyhledejte „VIDEO PRODUKCI“ v horní šedé vodorovné liště pod názvem spolku.

Po otevření položky „VIDEA“ se vám otevře nabídka výukových videí, začínající pěti zvířecími příběhy, které se opravdu staly. 

Těší se na vás bobr Břéťa v podání nejlepšího pana Josefa Somra, který vás během 16 minut obrazem i slovem provede po plzeňských řekách a vodotečích. Otík, sele divokého prasete v podání výborného Pavla Lišky, vás vezme do lesa, na zámek i do obory. Se zamilovanou vlaštovkou Vlaďkou a nezaměnitelnou Marthou Issovou se podíváte jak na statek k Šůsům do Újezda, tak na rodinnou farmu u Třeboně. Skvělý Jiří Lábus s čápem Kamilem vás vezme do Boru u Tachova a zlatá paní Taťána Medvecká s užovkou Simonou zase na zahradu do Vejprnic.

K těmto příběhům v celkové délce 56 minut najdete v téže kapitole ještě 10 samostatných dvouminutových tematicky zaměřených video klipů.

 To vše v jednom, propojeno perfektní hudbou od Varhana Orchestroviče Bauera, umocněno jedinečnými záběry a střihem Vládi Nového.  

Přírodopis, prvouka, zeměpis, vlastivěda s hudebkou, pro ty co chtějí i s anglickými a španělskými titulky pod taktovkou týmu DES OP z roku 2016 na www.desop.cz.

"Ve stejné rubrice najdete i další dva naše starší 40 minutové filmové materiály pod názvem „Jeden rok na Záchranné stanici živočichů v Plzni“ a „Jak se jim s námi žije?“ I přesto, že se jedná o starší produkty, tak jejich obsah je aktuální i dnes. Určitě doporučujeme zhlédnout v uvedeném pořadí," dodává šéf zvířecích záchranářů Karel Makoň. 

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka