Policisté ohlídají souboj Viktorky s Baníkem

V neděli 20. října 2019 čeká Plzeň fotbalový duel, ve kterém proti sobě v souboji nastoupí FC Viktoria Plzeň vs. FC Baník Ostrava.

Cílená propagace v Plzni

Plzeňští policisté budou dohlížet na veřejný pořádek před, během a samozřejmě i po skončení fotbalového utkání v Doosan Areně dne 20. října 2019 od 15:30 hodin.

Krajské ředitelství policie Plzeňského kraje v této souvislosti přijalo bezpečnostní opatření, při kterém se policisté budou zaměřovat na zajištění klidu a veřejného pořádku a budou dohlížet na bezpečnost a plynulost silničního provozu, a to nejenom v okolí samotného fotbalového stadionu, ale i na celém území plzeňské metropole. Cílem bezpečnostního opatření bude zajistit bezproblémový průběh této akce. Do opatření jsou zapojeni kolegové ze služby pořádkové policie, ze služby dopravní policie i ze služby kriminální policie a vyšetřování. Nebudou chybět ani kolegové z antikonfliktního týmu a policisté z oddělení služební kynologie. Pozornost z naší strany bude věnována vlakovému i autobusovému nádraží a příjezdovým trasám do Plzně. Při realizaci bezpečnostního opatření plzeňští policisté úzce spolupracují i s pořadatelskou agenturou. Před utkáním, v jeho průběhu i po jeho skončení budou policisté monitorovat situaci za využití mobilního monitorovacího centra.

Nutno také zmínit, že mohou vzniknout problémy s parkováním. "Doporučujeme tedy zaparkovat vozidla v okrajových částech města Plzně a do centra se dopravit městskou hromadnou dopravou nebo pěšky. Z důvodu zachování bezproblémové dopravní situace žádáme všechny, kteří přijedou na utkání, aby dbali pokynů policistů," říká policejní mluvčí Ivana Jelínková.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka