Nehoda u Dolní Lhoty na Klatovsku: Dva mrtví

U Dolní Lhoty nedaleko Janovic nad Úhlavou na Klatovsku došlo v neděli 4.8.2019 po sedmé večer k tragické dopravní nehodě dvou osobních automobilů.

Jarní servisní akce AUTO CB

Žena zemřela na místě a muž svým zraněním podlehl v nemocnici. V neděli 4. srpna 2019 jel pětaosmdesátiletý muž z Klatov s vozidlem značky VW Polo od obce Dolní Lhota ke křižovatce s komunikací II. třídy číslo 191 a III. třídy číslo 19123.

Kolem devatenácté hodiny, došlo ke střetu s přijíždějícím vozidlem značky Honda Civic, se kterým jel řidič po hlavní komunikaci, ve směru od Klatov na Janovice nad Úhlavou.

Řidič s vozidlem značky Honda se po nárazu dostal do smyku. Následně s vozidlem přejel do protisměru, kde se levým bokem střetlo s přední části vozidla značky Dacia Logan, přijíždějícím od Janovic nad Úhlavou na Klatovy.

Při dopravní nehodě spolujedoucí z vozidla značky Honda, šestadvacetiletá žena z Klatovska, utrpěla zranění neslučitelná se životem a na místě zemřela. Řidič z vozidla Honda, šestadvacetiletý muž z Klatovska, byl se zraněním letecky transportován do nemocnice, kde na následky zranění zemřel. Z vozidla Dacia řidič i spolujedoucí utrpěli zranění a byli převezeni do zdravotnického zařízení k ošetření.

U dvou řidičů byly provedeny dechové zkoušky s negativními výsledky a u řidiče z vozidla Honda nemohla být provedena, vzhledem k jeho zdravotnímu stavu. "Policie ve věci zahájila úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu usmrcení z nedbalosti. Policie příčinu i okolnosti dopravní nehody dále šetří," říká mluvčí policie Dana Ladmanová.

foto: hzs

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 05.08.2019 09:20



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka