Taneční studio Spider dance company jede reprezentovat do světa !

Devět tanečnic z plzeňského tanečního studia Spider dancecompany, které působí pod Střediskem volného času RADOVÁNEK v Pallově ulici se vydá na Mistrovství světa na Sardinii

Cílená propagace v Plzni

Devět tanečnic z plzeňského tanečního studia Spider dancecompany, které působí pod Střediskem volného času RADOVÁNEK v Pallově ulici se vydá na Mistrovství světa na Sardinii. Trénují v Plzni již mnoho let a letos budou reprezentovat Českou republiku na MISTROVSTVÍ SVĚTA International DanceOrganization Street Dance Show, které se koná v Itálii, na ostrově Sardinie veměstě Olbia v termínu od 15. do 18. 9. 2016.

Na tuto soutěž byly nominovány po úspěchu na MČR Grandfinálestreet a discoshow v Praze, které se konalo letos v květnu.

Formace A way away, jejíž choreografii vytvořila sl. MarkétaKašková, získala titul Mistra ČR v kategorii malých skupin Streetshow dospělých a juniorské duo Streetshow Jin Jang, ve složení: Kristýna Vostracká a BarboraChrastilová, krásné 3. místo. Choreografii vytvořila sl. Simona Andersová.
Na tuto světovou soutěž se budou usilovně opětovně připravovat v měsících srpnu a září.

Poděkování za finanční podporu, přípravu a zprostředkování této akce a výpravy plzeňských tanečníků patří Plzeňskému kraji, paní Evě Tischlerové, ředitelce Střediska volného času RADOVÁNEK a sl. Janě Taubrové, trenérce tanečního studia.

Přejeme jim hodně štěstí a úspěchů v nadcházející soutěži.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka