TOP 09 v dračí lodi již po desáté

K desátému výročí založení si TOP 09 v neděli nadělila dárek v podobě společné jubilejní 10. jízdy v závodu dračích lodí Pilsner Dragons Cup.

Cílená propagace v Plzni

Těchto závodů se plzeňská TOP 09 jako jediná politická strana účastní pravidelně od roku 2010.

Role kapitána lodi připadla i letos předsedovi plzeňské TOP 09 a nově zvolenému náměstkovi primátora pro dopravu Michalovi Vozobule. „Účast v závodu je pro mě hlavně zábava, příležitost potkat se s kolegy a užít si společně den u vody. Pilsner Dragons Cup je v TOP 09 neodmyslitelně spojen se začátkem léta a pro nás je to vlastně takový příjemný teambuilding, kde důležitější než umístění, je příjemně strávený den s přáteli,“ říká Michal Vozobule.

V posádce TOP 09 nechyběl ani místopředseda TOP 09 Marek Ženíšek. „TOP 09 letos slaví 10. výročí svého založení a já jsem moc rád, že nikdy neuhnula ze svých tří hlavních zásad, kterými jsou: tradice, odpovědnost a prosperita. A stejně tak jsem rád, že jsme ani v Plzni za celých 10 let neuhnuli od společné tradice závodů dračích lodí a zachovali jsme si týmového ducha. Přál bych nejen TOP 09 ale především celé České republice do dalších nejméně 10 let především tu prosperitu a odpovědnost. A moc bych si přál, aby si náš premiér také vzal inspiraci ze sportu a hrál fair play,“ říká jeden ze zakládajících členů TOP 09 Marek Ženíšek.

V dračí lodi TOP 09 dále usedli lochotínská místostarostka Ilona Jehličková, místostarosta centrálního obvodu Ondřej Ženíšek či starosta Křimic Vít Mojžíš
 

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 24.06.2019 07:45



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka