Univerzitní hokejová Bitva o Plzeň vypukne 27. listopadu

Toto datum si zapište do kalendáře - 27. listopadu v 18:30 se na ledě plzeňské LOGSPEED CZ Arény totiž rozehraje další ročník unikátního klání.

Cílená propagace v Plzni

V něm se proti sobě postaví hokejové týmy Západočeské univerzity a Lékařské fakulty v Plzni.

Největší studentskou akci podzimu, kterou čeká už sedmý ročník, loni podruhé ovládl tým Lékařské fakulty, který tak snížil historické vedení Západočeské univerzity na 4:2. Medici si poradili s týmem před historicky nejvyšší návštěvou na univerzitní Bitvě o Plzeň.

„Západočeská univerzita si bude chtít letos vzít titul zpátky, ale medici jim to rozhodně nedají zadarmo. Myslím, že ze zkušeností už můžeme říct, že na diváky opět čeká velice napínavé hokejové utkání ve skvělé atmosféře, která potvrdí, že o Univerzitní hokej je v Česku stále větší zájem,“ říká zakladatel týmu mediků a jeden ze zakladatelů nově vzniklé Univerzitní ligy ledního hokeje Filip Malota.

A na co se mohou těšit diváci? „Každý rok se snažíme zvedat laťku o něco výš a ani letos tomu nebude jinak. Poprvé v historii prodáváme lístky online na www.plzenskabitva.cz, abychom šli studentům a divákům naproti a nákup lístku jim co nejvíce zpříjemnili. Lístky si fanoušci mohou koupit také na terminálech Sazky, na ticketingu HC Škoda Plzeň nebo na předprodejních akcích v Kampusu ZČU a LFP. Před stadionem a v kampusu bude dostupný také nový merchandising, který by žádnému správnému fanouškovi neměl chybět a s moderátorem utkání Jirkou Pelnářem ladíme program utkání tak, aby se diváci ani na chvilku nezastavili a v rukávu máme ještě jedno malé překvapení v podobě nových dresů pro oba týmy. Chceme, aby to byl pro fanoušky tříhodinový intenzivní zážitek, na který budou vzpomínat celý rok jako na nejlepší akci, kterou na vysoké škole zažili,“ říká Vilém Franěk, absolvent Lékařské fakulty a jeden z pořadatelů akce.

Více informací najdete na Facebookové události: https://www.facebook.com/events/2384950441634103/

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka