Únor v Měšťanské besedě: Lucie Bílá, Zikmund100 nebo Má vlast pro dvacet prstů

První jarní měsíc bude v Měšťanské besedě plný hudby.

Cílená propagace v Plzni

Kromě koncertů Lucie Bílé nebo Věry Martinové si připomeneme skladby Petra Hapky a budeme moci slyšet cyklus Má vlast, jak ho neznáme – na klavír pro dvacet prstů.

Odehraje se tu i deset divadelních představení, ve kterých se představí třeba Jaroslav Dušek (Sláva strojů a měst), Matouš Ruml (Mikulášovy patálie) nebo Ondřej Sokol (Celebrity).

Měsíc březen bude patřit také projektu ZIKMUND100. O své cestě po stopách legendární cestovatelské dvojice Hanzelky a Zikmunda budou vyprávět mladí plzeňští cestovatelé Lukáš Socha a Tomáš Vaňourek na Cestovatelské show ZIKMUND100 a své zážitky přiblíží i prostřednictvím  filmu Cesta jako žádná ze sta. Ve vstupních prostorách Měšťanské besedy je po celý měsíc k vidění výstava fotografií, na kterých zachytili proměnu navštívených míst v čase.

https://mestanskabeseda.cz

HUDBA

https://mestanskabeseda.cz/program/?zanr=hudba

10.3.19:00 Věra Martinová: Jubileum tour

Zpěvačka Věra Mertinová se na svém turné zastaví v Měšťanské besedě v Plzni, aby tu oslavila výročí svého narození. Představí inové album, které si k narozeninám nadělí.

Věra Martinová je výraznou osobností naší hudební scény s nezaměnitelným stylem. S kytarou se seznámila už v osmi letech a proslavila se jako členka skupiny Schovanky.  Na sólovou country dráhu ji vystřelila píseň Malý dům nad skálou, která se v 80. letech stala hitem v Čechách i na Slovensku.

Věru Martinovou na turné opět doprovodí její skupina ve složení:

Bára Šůstková – housle, ukulele a zpěv

Jakub Juránek – kytary a zpěv

Jan Neruda – basová kytara

Adrian Ševeček – bicí

17.3.19:00 Petr Hapka a jeho potměšilí hosté

Hudební tvorba Petra Hapky u nás patří k absolutní špičce.Speciální koncertní program připomene jeho písňovou tvorbu pro Hanu Hegerovou, zazní také řada skladeb pocházejících ze spolupráce s Michalem Horáčkem i filmové melodie.

S písněmi Petra Hapky v Měšťanské besedě v Plzni vystoupí HanaHolišová, Jan Maxián, Lenka Nová, František Segrado a Jan Sklenář,které doprovodí 5členný orchestr sólistů v nastudování Petra Maláska.

23.3.    19:00    Zpívám, tedy jsem

Hudební večery tradičního cyklu uvádí Jiří Untermüller. Uslyšíte nejkrásnější operetní melodie v podání členů souboru Divadla J. K. Tyla, mezi něž patří Venuše Dvořáková, StanislavaTopinková-Fořtová, Roman Krebs, Hana Spinethová a další.

24.3.    19:00    Nezmaři

Speciální host: Petr Dopita, zpěvák a mistr světa ve hře na kanadskou pilu

Stálice české hudební scény se vrací do Měšťanské besedy v Plzni, kde zahraje písničky nejen z posledního alba. Zpívat sebudou písně z celé historie kapely, od jejích počátků až po současnost.

Jednaz  nejstarších českých folkových kapel  byla založena roku 1978 a od roku 2002 působí ve složení Pavel Zajíc, Pavel Drengubák, Tonda Hlaváč a Šárka Benetková. Za tu dobu se jejichtvorba se posunula od převzatých skladeb světových folkových celebrit, opatřených vlastními texty, až k téměř výhradně vlastní produkci písniček, doplněných tu a tam příspěvky spřátelených hudebníků a textařů. Nezmaři už posbírali všechna ocenění, která se v tomto žánru udělují –kromě plzeňských Port získali také dvě ceny Zlatý klíč v kategorii Folk & Country.

Petr Dopita

Zpívat začal už jako dítě a profesionální uměleckou dráhu zahájiljako sólista Orchestru Gustava Broma. Působil jako sólový zpěvákv Polsku a Německu a v Jihočeském divadle v Českých Budějovicíchztvárnil přes dvě desítky operních, operetních i muzikálovýchrolí. Proslavil se titulní rolí v muzikálu Dracula a dodnesje vidět v mnoha pražských muzikálových produkcích. Kromězpěvu se věnuje také hře na poněkud neobvyklý hudební nástroj– kanadskou pilu. S pilou procestoval už celý svět a získal několik světových cen. Zvítězil i na prvním Mistrovství světave hře na pilu v roce 2000 na farmě Bolka Polívky. S pilouse podílí na hudebních projektech různých umělců, např.Monkey Business nebo Lucie Bílé.


29.3.19:00 Lucie Bílá

Naše absolutně nejpopulárnější zpěvačka a majitelka 20 Českýchslavíků představí v Měšťanské besedě v Plzni písničky z úplně nového alba. Třeba skladbu Protože, kterou pro ni napsal Marek Ztracený a kterou věnovala k narozeninám svému partnerovi. Nebudou ale chybět ani oblíbené hity ze zpěvaččiny bohaté hudební kariéry.

Lucie Bílá dlouhodobě sklízí úspěchy jak u fanoušků, tak při udělování hudebních cen. Za svá alba už získala platinovou, multiplatinovou i křišťálovou desku za milion prodaných nosičů. Účinkovala v mnoha muzikálech, aktuálně hraje hlavní roli v muzikálu Sestra v akci. Příležitostně vystupuje také s kapelou Arakain, se kterou zpívala na začátku své kariéry.

30.3.19:00 Igor a Renata Ardaševovi: Má vlast

Má vlast, jak ji neznáte – pro dvacet prstů! Nejpopulárnějšídílo české romantické hudební literatury - cyklus symfonických básní Má vlast Bedřicha Smetany – se dočkalo bezprostředněpo dokončení úpravy pro čtyřruční klavír. Pochází z pera samotného skladatele, který jako aktivní klavírista důvěrně znal možnosti klavírní stylizace. Výsledek převodu dílaz orchestrální do klavírní podoby je obdivuhodným výkonemna poli hudební představivosti. Obzvláště pak u skladatele, který už neměl sluchovou kontrolu své tvorby. Bedřich Smetana dokázal svou klavírní úpravou jednotlivých básní vytvořit virtuózní díla, jež mají právo na samostatné uplatnění.

Klavírní úpravu cyklu Má vlast představí duo vynikajících klavíristů.Igor Ardašev už dlouho reprezentuje české pianistické umění na mezinárodní úrovni. Už od dětství sklízel úspěchy na mezinárodních klavírních soutěžích. Virtuózně disponovaný klavírista pořádá samostatné recitály, hraje čtyřručně i nadva klavíry s manželkou Renatou a spolupracuje s komorními i světovými orchestry dirigenty (Česká filharmonie, Pražskákomorní filharmonie, Královská liverpoolská filharmonie, BBCLondýn). Je zván také na renomované evropské hudební festivaly.

Renata Ardaševová je mimořádně talentovaná pianistka, o jejíž pulzující muzikálnosti a úhozové technice se píšev superlativech. Podobně jako její manžel už posbírala řadu cen na mezinárodních soutěžích. Působí jako sólistka, avšak neodmyslitelnou součástí jejího uměleckého života je komorníhra, kde je vyhledávanou partnerkou pro svou bohatou muzikálnost, hráčskou pohotovost, technickou suverenitu a mimořádnoucitlivost. Účastní se pravidelně mnoha koncertních řad a festivalů doma i v zahraničí.

Bedřich Smetana: Má vlast

Cyklus symfonických básní

1.Vyšehrad

2.Vltava

3.Šárka

4. Z českých luhů a hájů

5.Tábor

6.Blaník

DIVADLO

https://mestanskabeseda.cz/program/?zanr=divadlo

2.3. 19:30 Caveman

22.3.19:30

Oneman show, které vtipně pojednává o tom, co dělá muže mužem a ženu ženou, o rozdílech mezi námi, o lásce, partnerství a vtipně utajených kvalitách obou pohlaví.

Komedie, u které nezůstane Vaše bránice v klidu!


Hrají: JanHolík nebo Jakub Slach

Autor:Rob Becker

Režie:Patrik Hartl

Hudba: David Kraus

Délka představení: 80 minut bez přestávky

Pořadatel: POINT, s.r.o.


3.3.19:00 Kutloch aneb I muži mají své dny

Černá ironická komedie o těžkém údělu muže v současném světě. Doba je v krizi, svět je v krizi, vztahy jsou v krizi, to je všeobecně známo, ale pozor, i muži jsou v krizi! Přicházejí postupně o svá poslední výsadní práva a pozice neohroženýchvládců vesmíru. Jedno z posledních míst mužského sebevědomí a sebeurčení se nachází v kotelně pod supermarketem. Každou sobotu se tady schází čtyři stateční muži schovaní před svými shoppingujícími manželkami a na pár hodin se stávají opět pravými chlapy. Kouří, pijí pivo a koukají se na fotbal.Podaří se jim uhájit tento ostrůvek svobody? A jsou tu opravdu ještě sami sebou, nebo se tu jen zbaběle schovávají před faktem, že svůj boj o důstojné místo ve společnosti už prohráli?

Hrají:Mojmír Maděrič / Bohumil Klepl, Václav Jílek / Kryštof Hádek,Michal Slaný / Petr Bláha, Filip Blažek / Roman Štabrňák

Režie: Jan Jirků

Délka představení: 2 hod. 10 min. včetně přestávky

Studio DVA divadlo


4.3.19:00 Můj báječný rozvod

Laskavá komedie věnovaná všem, kteří ne vlastní vinou zůstali sami. Příběh ženy středních let, kterou právě opustil manžel a která se po desetiletích v roli manželky a matky začíná učit žít sama, sklízí úspěchy na mnoha světových scénách. Všech patnáct postav vytváří Eliška Balzerová – hlavní hrdinku Angelu Kennedyovou Lipskou, jejího manžele Maxe, jeho mexickou milenku, prodavače v sex shopu a další.

Autorka hry Geraldine Aron se narodila v Irsku, větší část života však prožila v Zimbabwe a v Jižní Africe. Nyní žije střídavě v Londýně, Cape Townu a ve Spojených státech. Hra Můj báječný rozvod měla světovou premiéru v Town Hall Theatre v autorčině rodném městě Galway v roce 2001 a v Čechách v roce 2003. Těší se u nás nepřetržitému zájmu diváků a je dosudnejdéle uváděným titulem Geraldine Aron v jedné zemi.

Hraje:Eliška Balzerová

Režie:Jana Kališová

Autorka:Geraldine Aron

Překlad:Pavel Dominik

Délka představení: 150 minut včetně přestávky

Představení není vhodné pro děti do 15 let.

8.3.19:00 Sláva strojů a měst

Jedinečné jevištní spojení herce Jaroslava Duška, výtvarníka Petra Nikla a hudebníka Ondřeje Smeykala na pódiu Měšťanské besedyv Plzni.

Jaroslav Dušek, režisér hry a představitel mnoha postav, představí vizi budoucnosti v adaptaci románu Jaromíra Rašína, synovce našeho prvního ministra financí. Příběh o setkání německého redaktora a dvou amerických inženýrů u českého včelaře vyvolá střetávání zcela odlišných přístupů k životu atvořivosti.

Chutnáko MEDie i bzučivá groteska, která občas žahne laskavým žihadlem, tak popisuje hru Jaroslav Dušek, který v ní rozehrává jednotlivé postavy – kromě už zmíněných také včelařovu manželku, syna sedláka Jíry nebo mladou děvečku Růženku. Ondřej Smeykal se svými nástroji vnáší do hry hudbua Petr Nikl barvy a obrazy. Nebudou chybět ani jejich společné tanečně-rytmické vícehlasy a hlediště bude provoněno přírodními esencemi.

Hrají: Jaroslav Dušek, Petr Nikl, Ondřej Smeykal

Autor:Jaromír Rašín

Režie:Jaroslav Dušek

Délka představení: cca 130 minut

Divadlo Na Jezerce


9.3.19:00 Miláček Anna

Světově proslulá komedie v režii Zdeňka Tyce o tom, že není šikovné přivést si domů milence právě tehdy, když má váš manželv ložnici svou přítelkyni. Nastane zmatek a dveře se tu netrhnou. Ještě, že je tu služka Anna, která nepřehledné hemžení v jedné domácnosti kočíruje tak, aby vše dobře dopadlo.

David Prachař jako úhybný alibistický úředníček a Petra Špalková v roli jeho manželky si potřebují od letitého vztahu poněkud odpočinout, a tak si to vyzkoušejí s náhradními partnery. Saša Rašilov jako lehce natvrdlý rocker nakonec najde tu pravou partnerku v rozkošně „blbé“ blondýně v podání Lindy Rybové.

Hrají: Martina Hudečková, David Prachař, Linda Rybová, Saša Rašilov,Petra Špalková

Režie:Zdeněk Tyc

Autor:Marc Camoletti

Délka představení: 155 minut včetně přestávky

Divadlo Palace

11.3.19:30 Úsměvy Jaromíra Hanzlíka

Česká herecká legenda přijede do Měšťanské besedy v Plzni setkat se s diváky a vyprávět historky z natáčení filmových klenotů, jako jsou Postřižiny, Slavnosti sněžene k nebo legendární Léto s kovbojem, televizních seriálů Nemocnicena kraji města, Sanitka či Cirkus Humberto. Dá také nahlédnoutdo zákulisí divadla, kde se představil v rolích Hamleta, Cyrana a dalších na prknech Divadla na Vinohradech. V roce 2018 byl Jaromír Hanzlík oceněn Křišťálovým glóbem za umělecký přínos české kinematografii na MFF v Karlových Varech.

15.3.15:00 Mikulášovy patálie

Děti,vezměte své rodiče do divadla!

Malého Mikuláše a jeho zběsilé spolužáky už si za 50 let od prvníhovydání knihy oblíbily generace dětí a rodičů po celém světěi u nás. V Měšťanské besedě v Plzni můžete nynís celou rodinou zažít jeho povedené příběhy v divadelním zpracování. Přijďte se setkat s Mikulášem, Vendelínem,Celestýnem, Kryšpínem, Albínem, Viktorínem a dalšími hrdiny ze senzačních knížek René Gosciniho v podání Divadelního spolku Kašpar.

Představení je vhodné pro děti od 7 let.


Hrají:Matouš Ruml, Petr Lněnička, Lukáš Jůza, Václav Jakoubek, Aleš Petráš, Zdeněk Charvát, Kryštof Pokorný, Marek Němec / DanielOndráček, Milena Steinmasslová, Pavel Lagner

Autor: René Goscinny, Jean Jacques Sempé

Režie: Filip Nuckolls

Délka představení: 100 minut bez přestávky

Divadelní spolek Kašpar

16.3.    19:00    Drahá legrace

Brilantní komedie je volným pokračováním autorovy známé hry Blbeck večeři.

Nemusíte mít peníze, stačí, když si lidi myslí, že je máte. Zoufalý Francois Pignon je už dlouho nezaměstnaný a doma ani v bance nemá ani korunu. Aby se zachránil a ukázal všem, že ještě existuje, pošle na sebe daňovou kontrolu. Protože platí, že „každý,kdo něco skrývá, je zajímavý, a když jde o peníze, je ještě zajímavější“, strhne se kolem něho série neuvěřitelných situací. Najednou se o něj začnou zajímat úplně všichni, dokonce se stane neodolatelným pro ženy!


Hrají:Josef Carda / Pavel Kikinčuk, Vlasta Žehrová / Kamila Špráchalová,Martin Zahálka, Jan Čenský / Jan Šťastný, Eva Čížkovská,Barbora Šťastná Petrová, Ladislav Županič / Miloslav Mejzlík

Režie Petr Kracik

Překlad Alexander Jerie

Autor: Francis Veber

Délka:120 min včetně přestávky

Agentura Harlekýn

26.3.19:30 Lordi

Konverzační komedie Oscara Wildea a Robbieho Rosse se stala kultovnímpředstavením. Přítmí, salonní atmosféra, neuvěřitelné kecy! Tři rozpustilí lordi hrají mezi sebou hru, ve které si rozdělují dámy. Za sexuální úspěchy či neúspěchy si nadělují červenéa černé body. Až jednoho dne jeden z nich poruší pravidlahry... 

Představení je ve slovenštině, ačkoliv hrají čeští herci. Když jim rolebyly nabídnuty, český překlad se teprve připravoval. Herci však dali přednost těžšímu úkolu a také vtipnému vyznění textu –role se naučili slovensky.

Hrají: Martin Hofmann, Filip Rajmont, Peter Serge Butko, Martin Kotecký

Režisér: Peter Serge Butko

Divadlo: Next Picture

Délka představení: 2 hod 10 min včetně přestávky

Představení je nepřístupné mládeži do 15 let.

Upozorňujeme diváky, že herci v rámci představení na jevišti kouří.

27.3.19:00 Hexenšus

Klasický manželský trojúhelník řádně opepřený anglickým konverzačním humorem. Co všechnu se může stát, když milence ve vaně znehybnípořádný HEXENŠUS!

Ani nemusí být pátek třináctého, všechny černé kočky mohouležet klidně za kamny a přece zafunguje zákon schválnosti –snad jediný popsaný daleko před Murphym. Prostě jste sama doma a rozhodnete se trochu si užít. Manžel je pryč, ať žije milenec. Avšak ouha.

Milencovy funkce jsou poněkud ochablé, zato manžel funguje perfektně. Vracíse přesně ve chvíli, kdy ho nikdo nečeká. Popravdě řečeno ion by raději viděl svou ženu u tety, jak slibovala. Ale to je pouhý začátek kolotoče.

Zmatená žena, zoufalý manžel čekající utajenou návštěvu, milenec ve vaně zkroucený hexenšusem, a aby toho nebylo málo, zvonek ohlásí dalšího nečekaného hosta – slepého ladiče pian pana Phipse.Ten snad jediný – jsa obdařen vnitřním zrakem – pochopí, že se děje cosi nekalého. A to ještě nedorazili všichni, kteří se tu z úsměvného dopuštění frašky Johna Grahama mají sejít. Nicméně až se tak stane, dobře se bavte.

autor:John Graham

režie:Petr Kracík

Hrají: LukášLangmajer, Miluše Bittnerová nebo Jarka Starková, Daniel Rous,Hana Čížková, Jan Antonín Duchoslav nebo Ivo Kubečka, Tomáš Juřička nebo Ivo Kubečka a Gábina Hyrmanová

Produkce: Nord Production

Pořadatel:Zbyněk Židek

28.3.19:00 Celebrity

Celovečernístand-up comedy Ondřeje Sokola nabízí nečekaný pohled nejen dojeho soukromí, ale i do soukromí dalších umělců v Českérepublice. Historky ze života vypráví s upřímností is dávkou improvizace. Herec, režisér a hlavně skvělývypravěč o show říká: „…stand up je disciplína, kde ječlověk sám za sebe, a tím pádem je to něco mezi románem najevišti, epickým vyprávěním, a zvláštním, odlehčenýmhraním…“

Napsala hraje: Ondřej Sokol

Délkapředstavení: 1 hod. 30 min. (bez přestávky)

Studio DVA divadlo

OSTATNÍ ŽÁNRY

12.3. 2020 čtvrtek19:30 Ivo Toman: Debordelizace vztahů Tour

Po úspěšných přednáškách Debordelizace hlavy a Kurvítka v hlavěpřichází Ivo Toman s novým tématem - vztahy.

Třetina zaměstnanců u nás je v práci nespokojena. Důvodem jsou peníze ahlavně vztahy. 55 % českých manželství a 75 % nesezdaných párůse rozpadá. V každé jiné lidské činnosti (např. ve výrobě)je naprosto nepředstavitelné, aby zmetkovitost překročila 50 %. Řečeno počítačovým jazykem - nekompatibilita mužů a žen je obrovská.

Víte,že většina mezilidských vztahů vychází z vrozené agresivity?A že lidská komunikace je vlastně snahou přesvědčit jiné lidi, aby něco dělali jinak než doposud? K tomu potřebujete mít dobré vztahy s jinými lidmi.

Napadlo vás, že mluvením s jinými lidmi si děláte si pořádek v hlavě?

Většina lidí je nespokojená se svými vztahy doma i v práci… A nic s tím nedělá. Jenže vaše vztahy se nevyřeší samy. Nečekejte, a pojďte to změnit. Pojďte si poslechnout ověřené a přitom častopře kvapivé návody a řešení na skvělé vztahy.

Délka přednášky: 2 hodiny

Pořadatel akce: TAXUS International s.r.o.

CESTOVÁNÍ S BESEDOU

https://mestanskabeseda.cz/program/?zanr=prednasky

9.3.19:30 Cestovatelská show ZIKMUND100

Lukáš Socha a Tomáš Vaňourek

Dva mladí plzeňští cestovatelé se vydali na euroasijskou cestu,kterou téměř 60 let před nimi absolvovala ve vozech Tatra 805 legendární dvojice Hanzelka a Zikmund. Během 9 měsíců projeli 32 zemí, urazili téměř 130 000 kilometrů a vyfotili tisíce snímků. Teď přijedou do Měšťanské besedy sdílet své zážitkyz různých míst Evropy, Blízkého východu i Asie a vyprávět o tom, jak se změnil svět.

Během cesty se jim podařilo najít místa, odkud fotili Hanzelka a Zikmund, a s odstupem více než půlstoletí vytvořit na dvěstovky snímků se stejnou kompozicí. Výběr z dvojic fotografií,které nabízejí porovnání v čase, je vystaven ve vstupních prostorách Měšťanské besedy do 30. 3.

Projekt ZIKMUND100 vznikl v hlavách Lukáše Sochy a Tomáše Vaňourka, jako nápad vyjádřit úctu cestovatelským vzorům několika generací, podívat se do světa, přivést kus světa domů a ukázat ho i těm, kteří takové možnosti nemají. Putování po stopách legend Hanzelky aZikmunda napříč Asií, ukazuje, jak se změnil svět. Přináší retrospektivní svědectví v podobě fotografií, které daruje kestým narozeninám Ing. Miroslava Zikmunda a k úctě jeho kamaráda Ing. Jiřího Hanzelky.


Na cestě dlouhé 262 dnů Tomáš a Lukáš napsali cestopis s názvem ZIKMUND100, který se stal bestsellerem. Spolu s filmovým týmem podvedením Viktorie Lörinczové se podařilo natočit jedinečný cestopisný film Cesta jako žádná ze sta, který svou světovou premiérou slavnostně zahájil filmový festival Finále Plzeň 2019a který je nyní k vidění v Kině Beseda.

10.3.18:00 Skotsko

Přednáší PetrBlahuš

Pojďmespolu putovat bájnou krajinou keltských druidů, drsných hor, zachmuřených lochů, skrývajících možná dosud pravěkénestvůry, opuštěných mořských fjordů a desítek ostrovůrozsetých podél mohutných útesů západního pobřeží jedné znejkrásnějších zemí Evropy. Navštívíme rovněž půvabné aneprávem opomíjené východní pobřeží Skotska i skoro neznámáhistorická městečka pod jižními svahy skotské Highlands. Pojďmeputovat místy, kde dodnes citliví lidé cítí tajemné paranormální jevy, kolem prastarých hradů i největší a nejméněpoškozenou divočinou v Evropě – skotskými rašeliništi. A nazávěr si připijme keltským pozdravem „Slanth wath“ a skotským národním nápojem, známým už druidům – Uisgh beatha, živo uvodou, známou u nás jako whisky…

Vstupné:100,- Kč v předprodeji / 120,- Kč v den konání.

24.3. 18:00 Zlaté vábení Yukonu

Přednáší SašaRyvolová

Nalodi, stopem i pěšky se s dvojicí českých cestovatelů a dobrodruhů vydáme po stopách „zlaté horečky“ konce 19.století na Klondiku a Aljašce. Užijeme si originální atmosféruměstečka Dawson City, perly Yukonu, s jeho nezaměnitelnýmtemperamentem, dřevěnými domky, bary a hřbitovem parníků.Pokloníme se u hrobu českého polárníka a světoběžníka EskymoWelzla. Budeme pádlovat po řekách Teslin i Yukon a tábořit najejich březích. Podnikneme i proslulý kultovní trek přesChillkoot Pass, kudy stoupali před více než sto lety tisíceprospektorů s vidinou zlatého kovu. Budeme se setkávat s losy,jeleny karibu a medvědy v aljašských národních parcích Denali aWrangell - St. Elias, kam nás dovede proslulá "Top of theWorld Highway".

Vstupné:100,- Kč v předprodeji / 120,- Kč v den konání.

30.3.18:00 a 20:15 Cesta jako žádná ze sta ZIKMUND100

Po skončení filmu následuje debata s režisérkou ViktoriíLörinczovou a cestovateli Lukášem Sochou a Tomášem Vaňourkem.

Cestopisný dokumentární film zblízka sleduje Lukáše a Tomáše v časových rozestupech a na různých místech světa během téměř ročnívýpravy, jejíž směr určily fotografie z původní cesty Hanzelky a Zikmunda staré 60 let. Skládá se z autentických momentů i náhodných situací a setkání. Skrze upřímnou spontánnost cestovatelů a humor jim vlastní nahlížíme nejen doprocesu hledání a nacházení, ale i do jejich každodenní rutiny,radostí, těžkých chvil a velmi osobních momentů. Na místech,jako jsou odlehlé vesnice na Sumatře, surová pohoří na Kamčatce nebo posvátná pohřebiště v Indii, provází cestovatele místníprůvodci jako například král kanibalů, ale také průvodci němí, jako je řeka Ganga, se kterou plyne vyprávění o životě Indů.

Film je celovečerním debutem režisérky Viktorie Lörinczové a svou premiérou slavnostně zahájil filmový festival Finále Plzeň 2019. Stal se součástí oficiálního programu Mezinárodního filmového festivalu ve Zlíně 2019 a byl vybrán do oficiálního programu na Mezinárodní festival outdoorových filmů skupiny Čez2019.

O zážitcích, které si z cesty přivezli, budou oba dobrodruzi vyprávět 9. 3. v Měšťanské besedě na Cestovatelské show ZIKMUND100. K vidění je tu ve vstupních prostorách i výstava fotografií z míst, která nafotili původně Hanzelka a Zikmund, a jejich následovníci zachytili proměnu těchto míst v čase.

AKCE PRO DĚTI


https://mestanskabeseda.cz/program/?zanr=pro-deti

1.3.14:30 a 16:00 Jak pejsek Ferda potkal sluníčko (Divadlo Matěje Kopeckého Praha)

Povídání o sluníčku je jednoduchý příběh s písničkami o příhodě nebeského tělesa, které nedopatřením spadne na zem. Sluníčko prožije mnoho příjemných i méně příjemných situací. Setkáse s jezevčíkem Ferdou, se smutným zajícem Ušákem, koníčkem zdětského kolotoče, květinou Jiřinou a s jedním hodným pánem. Ale protože pohádky pro děti končívají dobře, můžeme si býtjistí, že pomocí svého přítele obláčku se sluníčko znovadostane zpátky na oblohu a…

Vhodné pro děti od 3 let

7.3.15:00 Velká karnevalová show

Už devátým rokem chystá Městský obvod Plzeň 3 pro své nejmenší obyvatele maškarní bál. Velkou karnevalovou show přivezou oblíbení hrdinové Fešák Píno a Bóňa Bon Bóňa,tentokrát však s úplně novou posilou Fofrmenem. Návštěvníci se mohou během dvouhodinové show těšit napísničky, soutěže, zábavu a samozřejmě spoustu dárků.

Malé i větší děti se v kostýmech a maskách sejdou ve Velkém sále Měšťanské besedy v Kopeckého sadech, kde obvod maškarní bál pořádá již podruhé.

Vstupdo sálu bude možný od 14 hodin. Jednorázové vstupné činí 20Kč na osobu, hradit se bude pouze na místě, celkový počet míst je omezen.

Každý dětský návštěvník v masce u vstupu dostane malý dárek.Zajištěny budou šatny a bar s občerstvením.

Pořadatel: Úřad městského obvodu Plzeň 3

8.3.14:30 a 16:00O Palečkovi (Malé divadélko Praha)

Hercina klasickém pohádkovém příběhu dětem citlivě ukazují, jakpevné je pouto mezi rodiči a dítětem. V pohádce pro dva herce jevyužito kombinace živého herce a loutek.

Vhodnépro děti od 3 let

15.3.14:30 a 16:00O Budulínkovi (Divadlo Dráček)

Klasickápohádka o malém klukovi, Lišce a nezbedných liščatech.

Vhodné pro děti od 3 let

21.3.14:30 Hravá sobota: Piráti a námořníci

Johohó, piráti a námořníci! Pruhovaná trička na sebe a hurá s námi na Hravou sobotu! Už jsme dokázali leccos, takže i takový mořskýkoráb či moře samotné pro nás bude hračka! Loď ahoj!

Vhodné pro děti od 3 do 6 let

22.3.14:30 a 16:00 Dobrodružství lesního skřítka Kuka (DivadloDokola)

"Rád bych se vám představil. Jsem malý lesní skřítek, šibal všechšibalů a věčný neposeda. Protože jsem se narodil ze ztracenéhokukaččího vajíčka, dostal jsem jméno Kuk.“

Anení to skřítek ledajaký, na své první cestě potká spoustu kamarádů, kterým vždycky rád pomůže. I když je malý, tak odvahy má za tři a dobré srdce k tomu.

Vhodnépro děti od 3 let


29.3.14:30 a 16:00 Modrá pohádka (Nána divadélko)

Letní příběh táty - kapitána a mamky - plavčíka, kteří proplouvajímořem života na své malinké loďce. Velké dobrodružství zažijíse svým novým členem jejich posádky - rybou - RÝBOU, kterározehřeje svou dobrotou nejedno srdce. Že si na ni nepřijde anižralok s piráty uvidíte v této hudební, rýmované pohádce, kdese děti stanou součástí příběhu...

Vhodné pro děti od 3 let

Partnery představení pro děti a mládež jsou SWIETELSKY stavební s.r.o. aÚMO Plzeň 3.

KINO BESEDA

https://mestanskabeseda.cz/program/?zanr=kino

1.3.17:30 V síti
5. 3.19:15
6. 3.18:00
8.3.15:30
13. 3.18:00
23. 3.19:15

3herečky, 3 pokojíčky, 10 dní a 2458 sexuálních predátorů.Experiment, který naléhavým způsobem otevírá tabuizované témazneužívání dětí na internetu. Tři zletilé herečky s dětskýmirysy dostávají za úkol prostřednictvím falešných profilů nasociálních sítích předstírat, že je jim 12 let. Ve věrnýchkopiích dětských pokojíků, postavených ve filmovém ateliéru,chatují a skypují s muži všech věkových kategorií, kteří jena netu vyhledali a oslovili. Drtivá většina těchto mužůpožaduje sex prostřednictvím videohovoru, posílá fotografiesvých přirození, odkazy na porno nebo se dívky dokonce pokoušívydírat. Dokumentární film vypráví strhující drama těchto tříhrdinek alias „dvanáctiletých dívek“ od castingu až po osobníschůzky, kde se s predátory setkávají tváří v tvář poddohledem ochranky a šesti skrytých kamer. Predátorské taktiky setak obracejí proti svým strůjcům a z lovcu° se stávají lovení.

2.3.19:15 Králíček Jojo
26. 3.19:15

Film získal Oscara za nejlepší adaptovaný scénář (Taika Waititi) a Cenu diváků pro nejlepší film na festivalu v Torontu.
Jojo si to užívá. Jako správný malý kluk má spoustu kamarádů vHitlerjugend, nej-přítele Yorkiho a pak ještě jednoho kamarádaimaginárního - Adolfa Hitlera. Prostě pohoda. Dokud nezjistí, žejeho maminka ukrývá židovskou dívku. Režisér Taika Waititinatočil příběh z druhé světové války se svým osobitým stylem humoru.

Být v nacistické Třetí říši malým blonďatým klukem znamená poměrně dost přímočarou kariéru. Tedy aspoň na jejím začátku. Jedním z prvních kroků je členství v organizaci Hitlerjugend, čili v „Hitlerově mládeži,“ což obnáší trochu vojenského drilu, pálení závadných knih, vyhazování věcí do vzduchu,nenávidění židů a podobné hraní si na vojáčky i na válku. Ato v partě se spoustou Hitlerovi též velmi oddaných kamarádů.Smysl a cíl to má jednoduchý: stát se řádným a plnohodnotným nacistou. A tím chce být i desetiletý kluk Jojo (Roman GriffinDavis), kterému v tom pomáhá jeho imaginární přítel, tak trochu nablblý Adolf Hitler (Taika Waititi). Adolf Jojovi radí vrůzných životních situacích a podporuje jej v jeho správnémnáckovství. Zlom v Jojově životě nastane v okamžiku, kdyzjistí, že jeho maminka (Scarlett Johansson) ukrývá v podkrovížidovskou dívku (Thomasin McKenzie). Od té chvíle musí malýJojo čelit svému vlastnímu zaslepenému nacismu a s tím mu jehovymyšlený Hitler už může jen velmi těžko poradit. I když sedocela snaží.

4.3.19:15 Le Mans 66

Film získal 2 Oscary za nejlepší zvuk a nejlepší střih.
Strhujícílegendární příběh o tom, jak konstruktér aut Carroll Shelby abritský jezdec Ken Miles postaví pro automobilku Ford revolučnízávodní auto Ford GT40, aby s ním mohli zvítězit nad EnzemFerrarim v závodu 24 hodin Le Mans ve Francii roku 1966.

7.3.14:30Cesta za živou vodou
Fantasypohádka volně navazuje na předchozí snímek Cesta za králetrollů, v němž jsme poprvé potkali dobrosrdečného Espena,jeho dva bratry, krásnou a odvážnou princeznu Kristin. Nové Espenovo dobrodružství začíná poněkud nešťastně. Kristininirodiče, král Erik a královna Viktorie, jsou otráveni a z tohotohrozného činu jsou falešně obviněni oba Espenovi bratři. Obanešťastníci jsou ihned uvrženi do nejhlubšího vězení a čekajína popravu. To by ale nebyl Espen, aby nenašel způsob, jak chytřea mazaně situaci vyřešit!

Cena dospělí 130,- Kč, děti do 12 let 110,- Kč. Slevu lze uplatnit online.


7.3.16:30 Příliš osobní známost
Natálie je svobodná třicátnice. Je šťastná, má dobrou kariéru a dlouholetou nejlepší kamarádku Simonu, které se právě obrátilživot vzhůru nohama. Simona je čerstvě po rozvodu a snaží se vyrovnat s tím, že její jedenáctiletý syn odchází žít kotci. Tuhle pachuť zažene seznámením s výstředním umělcem Viktorem, pro kterého se stává múzou. Viktor je však posedlýnejen Simonou, ale i sexem, což zpočátku vypadá jako vysněný ráj…

I Natáliin život nabírá nový směr. Když potkává okouzlujícího podnikatele, vdovce Marka a jeho dcerku, láska na sebe nenechádlouho čekat. Až na to, že jejich vztah je pod drobnohledemMarkovy tchýně Evy, která byla zvyklá pomáhat s výchovouvnučky, je jejich společné soužití téměř idylické. Do jejichživotů však zasáhne nečekaná krize. Markova firma zkrachuje azůstanou mu jen dluhy. Marek začíná hledat útěchu v alkoholu ajeho zoufalství se mění ve zlobu…

Na projekci lze uplatnit zvýhodněnou cenu pro seniory nad 65 let: 69Kč. Slevu lze uplatnit online.

9.3.19:151917
25. 3.19:15

Filmzískal 2 Oscary za nejlepší kameru (Roger Deakins) a nejlepšímix zvuku, 2 Zlaté glóby včetně toho pro nejlepší drama a 9 nominací na ceny BAFTA.

Držitel Oscara Sam Mendes, režisér bondovek Skyfall, Spectre a filmuAmerická krása, natočil jedinečný epický příběh z prvnísvětové války. Na sklonku jednoho z největších válečnýchkonfliktů všech dob dostali dva mladí britští vojáci Schofield(George MacKay) a Blake (Dean-Charles Chapman) zdánlivěnesplnitelný úkol. V nervy drásajícím závodě s časem musízdolat nepřátelské území a doručit zprávu, která má zabránitsmrtícímu útoku na stovky vojáků – mezi ohroženými je iBlakeův bratr. Kromě ústřední dvojice si ve filmu zahrají iBenedict Cumberbatch (seriál Sherlock, Doctor Strange, sérieAvengers), Colin Firth (série Kingsman, Králova řeč), Mark Strong(série Kingsman, Shazam!).

11.3.19:15 Amundsen
Aby byl první, obětoval cokoliv.

Výpravný filmový portrét dobrodruha, který vyplňoval prázdná místa na mapě, dobyl jižní pól a jako první dosáhl se svými expedicemi obou pólů zeměkoule. Jaký ale ve skutečnosti byl Roald Amundsen? Celovečerní snímek Amundsen ukazuje nejen výpravy do neprozkoumaných ledových pustin a oceánů a polární letyvzducholodí, ale odhaluje i život a osobnost legendárního objevitele, včetně řady méně známých skutečností, jako byljeho vztah s bratrem nebo milostné aféry.


12.3.19:15 Staříci

3 Ceny české filmové kritiky – nejlepší film, hlavní herec (Jiří Schmitzer) a nejlepší režie (Martin Dušek, Ondřejprovazník).

Dva bývalí političtí vězni ve stařeckém věku se vydávají vobytném voze napříč republikou. Jejich cílem je vypátrat azabít komunistického prokurátora z 50. let, který nebyl za svéčiny nikdy oficiálně potrestán.

Z amerického Oregonu přilétá na pražskou Ruzyň emigrant Vlastimil Reiner (Jiří Schmitzer), válečný veterán a bývalý politický vězeň. Je mu už hodně přes osmdesát, je připoutaný nainvalidní vozík a do značné míry odkázaný na pomoc ostatních.Proto na něj už na letišti čeká Antonín (Ladislav Mrkvička),dávný kamarád z protikomunistického odboje. Záhy vyjde najevo, že Vlasta přijel do Česka uskutečnit poslední misi svého života. Chce vypátrat a zabít komunistického prokurátora VáclavaMráze, kterého porevoluční soudy nedokázaly nebo nechtěly zajeho zločiny z 50. let potrestat. Vlastimil přemluví Antonína, aby mu s akcí pomohl. Tonda si vypůjčí od vnuka starou obytnou dodávku a upraví ji tak, aby se v ní mohl Vlasta pohybovat. Oba starci vyrážejí na pro ně velmi obtížnou cestu za odplatou.

Nevhodné pro děti do 12 let

14.3.16:30 Jiří Suchý – Lehce s životem se prát
Film získal na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech Cenu diváků.

Muž mnoha řemesel, herec, spisovatel, režisér, libretista, skladatel,textař, grafik, scénograf a kostýmní výtvarník, a navícředitel divadla. A to určitě není ještě všechno. Předevšímlegenda české kultury, která ovlivnila několik generací. To je Jiří Suchý, o jehož životní cestě, mnohdy nelehké, natočila dokumentární film Olga Sommerová.

Jiří Suchý svým všestranným geniálním talentem ovlivnil v průběhu šedesáti let své tvůrčí dráhy několik generací. Svýmipísňovými a divadelními texty obohatil s nevídanou působivostínejen český jazyk, ale i naše kulturní bohatství. V průběhu šedesáti let uvedl v Semaforu stovku her, napsal texty k 1400písním a složil hudbu k 500 songům.

Na projekci lze uplatnit zvýhodněné vstupné pro seniory nad 65 let:69 Kč. Slevu lze uplatnit online.

15.3.16:00 André Rieu: 70 let mlád
Houslový virtuóz a bavič André Rieu slaví sedmdesátiny. Na svém zámku vMaastrichtu pořádá velkolepou party, na které nemůžete chybět.Nejprve vás André svým zámkem provede a přitom zavzpomíná naty nejzajímavější životní okamžiky – osobní i umělecké. Oslava pak bude pokračovat jak jinak než hudbou. Vyrazíte nanádherné hudební putování okolo celého světa s výběrem zmistrových nejoblíbenějších a nejpamátnějších koncertů. Stylově, s krásnou muzikou ve Vídni, New Yorku, Amsterdamu, SaoPaolu a dalších světových metropolích. André Rieu, králvalčíků a čerstvý sedmdesátník, vás všechny srdečně zve.

Zvýhodněné vstupné pro seniory nad 65 let: 200 Kč. Slevu lze uplatnit online.


16.3. 19:15 Judy

Film získal Oscara a Zlatý glóbus pro nejlepší herečku (RenéeZellweger).

Renée Zellweger v roli jedné z největších hollywoodských legend všechdob. Judy Garland je fenomenální zpěvačka a úspěšná herečka, která se již od útlého věku stává miláčkem celé Ameriky. Její talent si podmaňuje miliony diváků na celém světě. Jejíkariéra je doslova splněným snem. Ale všechno má svou cenu.Úspěch a sláva si vybírají vysokou daň. Její život provázíosamělost, jejím démonem je alkohol a závislost na lécích. Vzimě roku 1968 přijíždí Judy do Londýna, aby vystoupila naturné beznadějně vyprodaných koncertů. Docházejí jí peníze ajejí manželství se hroutí. Od počátku jejího celosvětovéhoúspěchu v muzikálu Čaroděj ze země Oz uplynulo 30 let. Neodolatelným smyslem pro humor a vřelostí okouzluje všechnykolem, ať už se setkává s hudebníky, fanoušky či přáteli.Její sny o romantické lásce se zhmotňují, když potkává Mickeyho Deanse. Ale pod maskou šťastné hvězdy se skrývá křehkážena. Poté, co v záři reflektorů strávila tvrdou prací uplynulých 40 let, je vyčerpaná. Vracejí se jí vzpomínky naztracené dětství a ze všeho nejvíc touží být doma se svýmidětmi. Najde v sobě sílu pokračovat?

18.3.19:15 Tenkrát podruhé

Jakou dobu byste chtěli zažít, kdybyste měli tu možnost? Před tutootázku je postaven Victor, když od svého syna dostane dárkovýpoukaz agentury Time Travelers. Ta s pomocí filmových kulis a hercůdokáže zinscenovat jakoukoli epochu a zprostředkovat svýmklientům setkání se slavnými osobnostmi dějin dle jejich přání.Zatímco jiní zákazníci se chtějí podívat na dvůr LudvíkaXVI. či povečeřet s Hitlerem, Victor touží vrátit se donespoutaných sedmdesátých let, a ještě jednou prožít prvnírande se svou ženou – dobu, kdy v něm dokázala vidět víc nežjen nudného páprdu v pruhovaném pyžamu. Chytrá a zábavná lovestory vypráví o tom, co by se mohlo stát, kdybychom si mohlizopakovat ty nejkrásnější okamžiky. Je to potřeba k tomu,abychom se znovu zamilovali?

19.3.19:15 Vlastníci

Komedie pro ty, kdo to nezažili. Drama pro ty, kdo tím žijí.

Mnozí majitelé bytů to asi znají z vlastní zkušenosti. Hrdinovéfilmu Vlastníci jsou totiž jedněmi z nich, patří jim byty v jednom postarším činžovním domě a právě mají společnou schůzi, na které se musí dohromady na mnohém dohodnouta rozhodnout. Najdou se mezi nimi idealisté, kteří jednají veprospěch celku, jsou zde i vypočítaví prospěcháři nebo dokoncerafinovaní manipulátoři, ale také lidé ztracení v pocitechvlastní bezvýznamnosti. Všichni se ale nakonec musí společně domluvit na správě domu, ve kterém mají své byty…


20.3.19:15 Malé ženy

Film získal Oscara za nejlepší kostýmy.
Autorka a režisérka Greta Gerwigová (Lady Bird) vytvořila Malé ženy,které čerpají z klasického románu a díla Louisy May Alcottové,a zároveň se v autorčině alter egu Jo Marchové odráží jejífiktivní život. V podání Gerwigové se oblíbený příbě hsester Marchových – čtyř mladých žen, z nichž každá jeodhodlaná prožít život podle svého – stává nadčasovým  avelice aktuálním. V rolích Jo, Meg, Amy a Beth Marchových seobjeví Saoirse Ronanová, Emma Watsonová, Florence Pughová a ElizeScanlenová; dále se představí Timothee Chalamet jako jejichsoused Laurie, Laura Dernová jako Marmee a Meryl Streepová jakoteta Marchová.

21.3. 14:30 Frčíme
SnímekFrčímenás zavede do světa fantazie, ve kterém se představí dva elfštíteenageři, kteří se vydají na pozoruhodnou výpravu, abyzjistili, zda ve světě zůstalo aspoň kousek toho magického.

Cena dospělí 130,- Kč, děti do 12 let 110,- Kč. Slevu lze uplatnitonline.


21.3.16:30 Chlap na střídačku

Patnáct let vdaná Zuzana jednoho dne zjistí, že má její manžel Jiřídelší dobu poměr s jinou ženou. Zuzana neváhá, rozhodne se svou sokyni Lenku navštívit a učinit jí tak trochu netradiční návrh.Její plan je přímo skandální. Navrhne jí, aby si péči o Jirkurozdělily a udělaly z něj tak chlapa na střídačku. Lenka poprvotním šoku souhlasí a obě ženy představí tento nový způsob života Jirkovi. Tedy spíše ho postaví před hotovou věc. Co sevšem zdá zpočátku jako perfektní plán, kdy je Jirka jeden týdens manželkou, druhý s milenkou, se nakonec může stát pro všechnypořádnou noční můrou….

Na projekci lze uplatnit zvýhodněné vstupné pro seniory nad 65 let:69 Kč. Slevu lze koupit online.


22.3.19:15 Parazit

Film získal 4 Oscary - nejlepší film, nejlepší režie, původníscénář a mezinárodní film, Zlatou palmu na filmovém festivalu v Cannes, Zlatý glóbus pro nejlepší zahraniční film.

Černákomedie režiséra Bong Joon-hoa (Snowpiercer, Okja)sleduje chudou, ale mazanou čtyřčlennou rodinu, která se rozhodneinfiltrovat do bohaté domácnosti byznysmena Parka. Co se můžestát, když se setkají dva tak odlišné světy? Originální dílomistrovsky pracuje s prvky thrilleru, dramatu i satiry a přinášívtipný a nepředvídatelný divácký zážitek. Parazit byloceněný Zlatou palmou a podle mnohých ohlasů se tak stalnejzábavnějším vítězem festivalu v Cannes od dob PulpFiction.

27.3.18:003 Bobule

Po mnoha sklizních… Honza (Kryštof Hádek) a Klára (Tereza Ramba)se stali rodiči dvojčat a majiteli vinařství. Všední starostije však odcizily a momentálně žijí odděleně. Toto je příběhrenesance jejich lásky v překrásné krajině jižní Moravy. ProKláru s Honzou nastává rozhodující čas vinařského roku –vinobraní. Honza se za dramatických okolností po letech setkávás kumpánem Jirkou (Lukáš Langmajer). Ten se nadšeně hrne donávštěvy Moravy, aby pomohl se sklizní, které samozřejmě vůbecnerozumí. Zatají přitom Honzovi, že svého pubertálního synaKubu, který cestuje s nimi, unesl, a k tomu utíká před dluhy, které stihl nasekat za dobu, co se neviděli. Honza s Klárou majísami problémů nad hlavu. Vedle manželství řeší, jak pomoci krachujícímu vinařství a zamezit krádežím ve vinicích. Kláranavíc bojuje s úklady zaměstnance Humpla a předsudky okolí,které nevěří, že coby žena může dělat kvalitní víno a překročit stín svého otce (Václav Postránecký).


29.3.15:45 Giselle
Bolšoj balet 2019/2020

Tragický příběh osudových milenců je perlou baletu 20. století. Vgrandiózní choreografii Alexeje Ratmanského na hudbu SergejeProkofjeva se představí hvězdy moskevského baletu EkaterinaKrysanova a Vladislav Lantratov.


30.3.18:00 Cesta jako žádná ze sta
20:15

Po skončení filmu následuje debata s režisérkou ViktoriíLörinczovou a cestovateli Lukášem Sochou a Tomášem Vaňourkem.

Cestopisný dokumentární film zblízka sleduje Lukáše a Tomáše v časových rozestupech a na různých místech světa během téměř roční výpravy, jejíž směr určily fotografie z původní cesty Hanzelkya Zikmunda staré 60 let. Skládá se z autentických momentů ináhodných situací a setkání. Skrze upřímnou spontánnost cestovatelů a humor jim vlastní nahlížíme nejen do procesuhledání a nacházení, ale i do jejich každodenní rutiny,radostí, těžkých chvil a velmi osobních momentů. Na místech,jako jsou odlehlé vesnice na Sumatře, surová pohoří na Kamčatcenebo posvátná pohřebiště v Indii, provází cestovatele místní průvodci jako například král kanibalů, ale také průvodci němí,jako je řeka Ganga, se kterou plyne vyprávění o životě Indů.


Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

  • Před 4 roky

    Ahoj přátelé, tohle je moje svědectví. jsme manželé 5 let a společně 9 let. byli jsme odděleni 4 měsíce. Chce ven a nechce naše manželství zachránit. Byli jsme skvělý pár (alespoň tomu jsem věřil) a zřídka se hádáme. Měsíce předtím, než odešel z domova, byl tak neaktivní a hodně spal. Uvědomil jsem si, že s někým měl emoční vztah a potvrdil, že je přitahován k ní. Pak řekl, že se ke mně už nemiluje a nemůže se mnou žít. Prosil jsem, plakal atd. Měsíce. Potřeboval jsem tolik pomoci a já chci, aby se můj manžel vrátil ke mně, procházel jsem internet, když jsem viděl svědectví dámy o tom, jak dr. Ajayi, velká kouzelnice, která pomohla vyléčit myomy, dokázala mít své vlastní dítě, které v otočte obnovený mír v domácnosti. upustí od kontaktu a já to zkopíroval, zpočátku jsem byl skeptický ohledně kontaktování, ale opravdu potřebuji trvalé řešení svého problému, takže mu pošlu zprávu vysvětlující moji situaci, řekl mu, abych byl ujištěn, že můj manžel přijde zpět ke mně, kdybych měl dělat, co sám nařídil, udělal jsem všechno, co mi řekl, abych udělal, a čtvrtého dne jsem dostal od něj omluvný text, který říká, že neví, co se nad ním stalo, toho večera se vrátil domů a prosil za všechna jeho špatná jednání a od té doby byla naše láska a manželství silnější. Chtěl bych zvlášť poděkovat velkému kouzlovému kouzelníkovi Dr. Ajayaiovi za jeho dobrou práci a za to, že jsem v životě opět šťastný. Pokud máte stejný manželský problém nebo máte jiné problémy, které vás tlačí dolů, kontaktujte Dr. Ajayi dnes na e-mailu: Drajayi1990@gmail.com nebo Whatsapp number: +2347084887094. Je schopen vykonávat jakékoli kouzlo, na které si vzpomenete, jsem živé svědectví.

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka