V pivovaru pomáhal Nezastavitelným i Jiří Ježek s Forrestem Silným

Návštěvníci pivovaru Plzeňský Prazdroj a cyklisté, kteří se připojili k projektu Lví stopa, pomohli v pondělí handicapovaným z projektu Nezastavitelní.

Cílená propagace v Plzni

Mezi spilkou a návštěvnickým centrem vyrostla Birell brána na pomoc 21 Nezastavitelným, kteří se chtějí vrátit zpět k aktivnímu způsobu života a získat vysněné sportovní vybavení.

Speciální bránou na pomoc handicapovaným prošel také ambasador samotného projektu Nezastavitelní, bývalý paralympionik Jiří Ježek a Milan „Forrest“ Silný, cyklistický nadšenec, který se v rámci oslav stoletého výročí českého státu vydal na téměř 2 000 kilometrů dlouhou trasu, která má na mapě tvar dvouocasého českého lva.

Ujet velkou část trasy se rozhodl také Jirka Ježek, který, přestože profesionální dráhu vloni opustil, lásku ke kolu nezapře. „Věřím, že moje rozhodnutí podpořit jízdou na extrémně dlouhé trati oslavu stého výročí našeho státu, může být pro lidi motivací zkusit něco, co dříve nevyzkoušeli. Je to vlastně velmi podobné rozhodnutí, jako měli handicapovaní před tím, než se vůbec rozhodli přihlásit do projektu Nezastavitelní,“ vysvětluje své odhodlání Jirka.

Včerejší Birell brána byla jednou z neoficiálních zastávek projektu Nezastavitelní, na kterých může veřejnost svým pohybem pomoci. Během léta pak bude brána putovat po turisticky exponovaných místech České republiky. Za každého, kdo projde Birell bránou, přičte Birell, organizátor projektu, na konto Nezastavitelných 5 Kč a za celkově vysbíranou částku pak pořídí sportovní pomůcky pro Nezastavitelné.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka