V sídlišti na Borech už svítí vánoční stromeček

Obyvatelé sídliště na Borech se sešli, aby společně s vedením plzeňského centrálního obvodu rozsvítili svůj historicky první vánoční stromek.

Cílená propagace v Plzni

Spolu s dětským pěveckým souborem Mariella z 15. ZŠ si zazpívali vánoční koledy.

Samotnému rozsvícení předcházela netradičně akce Vánoční zabijačka, kdy si obyvatelé borského sídliště mohli nakoupit zabijačkové speciality, jako jsou jitrnice, jelita, tlačenka, zabijačková polévka, klobásy i čerstvé maso. Děti si pak mohly opéct špekáček a dobrou náladu podpořil se svými písničkami harmonikář. Ve 14 hodin proběhlo za velkého zájmu předváděcí bourání a porcování masa. Obvod pak u svého stánku zval své občany na horký svařák, teplý čaj a přítomné děti si odnesly čokoládovou figurku, malý dárek nebo, podle chuti, sušenku.

V 16 hodin pozdravil přítomné občany starosta David Procházka spolu s I. místostarostou Petrem Balounem a místostarosty Ondřejem Ženíškem a Stanislavem Šecem. Vedení obvodu popřálo přítomným hezké svátky a pak již společně s nimi odpočítalo rozsvícení prvního vánočního stromku v borském sídlišti.

V neděli 15. prosince se pak dočkají skvrňanští, pro které bude setkání připraveno taktéž na "náměstí" ve vnitrobloku Karla Steinera, za OC Albert.


Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka