Vedení plzeňského centrálního obvodu vítalo prvňáčky

Pro tisíce dětí v pondělí 4. září oficiálně skončily nejkrásnější dva měsíce v roce - letní prázdniny - a musely usednout zpátky do školních lavic. Zatímco otrlí deváťáci to brali jako nepříjemnou povinnost, prvňáčci prožívali svůj velký den.

Cílená propagace v Plzni

Ještě před samotnými návštěvami vybraných základních škol se vedení obvodu, jako již tradičně, společně s Městskou policí Plzeň rozhodlo dohlédnout na bezpečné přecházení v blízkosti škol.

Starosta Radislav Neubauer a místostarosta David Procházka si vybrali přechody na náměstí Míru, kde se střetávají cesty školáků mířících do základních, ale i středních škol. Každé správné přejití vozovky po přechodu a na zelenou, odměnili sladkou odměnou.
Následně se vedení Městského obvodu Plzeň 3 přesunulo do vybraných základních škol, kde společně s ředitelkami a samozřejmě rodiči podpořili děti prvních tříd. Starosta Radislav Neubauer spolu s velitelem Městské policie Karlem Machem přivítal 90 dětí prvních tříd v 10. ZŠ na náměstí Míru společně a následně také dalších 75 dětí v 2. ZŠ ve Schwarzově ulici. Místostarosta David Procházka pozdravil 65 prvňáků v Šedivce (11. ZŠ) a 55 prvňáčků v Růžovce (26. ZŠ). Místostarosta Radoslav Škarda si vybral 16. ZŠ na Americké třídě, kam nastoupilo do první třídy 50 nováčků. Popřáli jim mnoho úspěchů a předali sladkosti.
 


Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka