Viktorka představuje nový kalendář na příští rok

S blížícími se Vánocemi přichází plzeňská Viktorka s ideálním tipem na vánoční dárek.

Jarní servisní akce AUTO CB

Je tady oficiální klubový kalendář FC Viktoria Plzeň pro rok 2020, který by rozhodně neměl chybět žádnému fanouškovi!

V novém kalendáři pro rok 2020 spojuje Viktorka hned několik generací. Kromě hráčů či trenérů prvního týmu v něm najdeme i klubové legendy a talentované mládežníky napříč kategoriemi, zastoupení v něm má i náš nový a velmi úspěšný esportový tým. Chceme tím ukázat, že viktoriánská rodina drží pospolu a všechny spojují červenomodré barvy v srdci.

Pro titulní stranu kalendáře byli vybráni Radim Řezník, František Plass, Pavel Horváth či reprezentantka z dorosteneckého týmu Barbora Polcarová.

Při focení se potkaly i brankářské hvězdy Matúš Kozáčik s Alešem Hruškou, mladý Dominik Sváček a brankář kategorie U13 Matyáš Šilhavý, pro něhož bylo velkým zážitkem stát po boku svých velkých vzorů. Zajímavé bylo i setkání například Ivana Bicana, tedy hráče, který nastoupil za Viktorku například v památné bitvě s Bayernem Mnichov v roce 1971, s Janem Kovaříkem – ten si proti slavnému soupeři zahrál o více jak čtyřicet let později. A měli si spolu rozhodně co vyprávět! „Bylo to moc příjemné setkání. Jsem rád, že se na bývalé hráče myslí a kalendář je opravdu zajímavý,“ říká oblíbený záložník „Kovi“.

„Je pro mě ctí, že mohu být na titulní straně kalendáře po boku tak velkých hráčů jako byli Pavel Horváth s Františkem Plassem. S Pavlem jsem měl možnost si osobně zahrát, o panu Plassovi jsem toho hodně slyšel, říkalo se mu plzeňský Beckenbauer a patřil ve své době mezi nejlepší české hráče. Věřím, že se bude kalendář všem viktoriánům líbit,“ doplňuje Radim Řezník, který si focení užíval. „Bylo to příjemné zpestření, a i díky fotografovi nás to všechny bavilo.“

Focení se letos ujal renomovaný fotograf Ondřej Pýcha, který s klubem v minulosti spolupracoval už na několika projektech. Dvanáct originálních fotografií bude jistě ozdobou každé viktoriánské domácnosti či pracovního místa!

Oficiální kalendář FC Viktoria Plzeň 2020 jde do prodeje již tento pátek úderem 16. hodiny. A pro prvních 100 nakupujících, kteří zamíří přímo do Viktoria shopu, je připravena skvělá možnost nechat si přímo při nákupu kalendář podepsat. Od 16:00 do 17:00 budou k dispozici Radim Řezník, Pavel Horváth i František Plass. Kalendář si samozřejmě můžete objednat i přes eshop.

fcv

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 21.11.2019 17:08



0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka