Viktorka zavádí pro fanoušky vratné kelímky

Před prvním domácím zápasem má Viktorka pro své fanoušky nachystanou celou řadu novinek.

Jarní servisní akce AUTO CB

Po klubovém autobusu představujeme i zbrusu nové vratné kelímky, z nichž se poprvé napijete již tuto sobotu během zápasu s Příbramí. Na výběr je hned ze dvou variant. Klub chce přispět k ochraně životního prostředí, omezit jednorázové plasty na stadionu a zvýšit fanouškovský komfort.

Nové vratné kelímky budou k dostání ve dvou variantách. Na první z nich je vyobrazená Doosan Arena, na druhé Lukáš Hejda s Joelem Kayambou.

Na své si navíc přijdou také sběratelé suvenýrů, protože kelímky nemusí nutně vracet. Fanoušci, pro které bude mít sběratelskou hodnotu a budou si ho chtít ponechat, mohou kelímek zakoupit nejen ve všech stáncích s občerstvením, ale také ve fanshopu či na eshopu.

Viktoria tímto krokem přispívá k celosvětovému trendu. Vratné kelímky jsou jednoznačně větším komfortem pro všechny návštěvníky a navíc napomáhají ke zlepšení životního prostředí. Klub doufá, že se díky tomu na stadionu a v jeho okolí bude objevovat čím dál méně jednorázového plastu. A samozřejmě se zvýší i pohodlí fanoušků, kteří budou mít svůj oblíbený nápoj konečně v pevném kelímku.

Pro permanentkáře FC Viktoria Plzeň starší 18 let je navíc na sobotu 22. února (duel s Příbramí) připravena speciální odměna za věrnost. Do nového kelímku dostanou jedno pivo Gambrinus zdarma! Stačí tak zaplatit pouze kelímek za vratnou zálohu 50 Kč.

Důležité otázky a odpovědi

Co všechno si mohu nechat do kelímku načepovat?
Do kelímku vám obsluha načepuje pivo či nalije nealko.

Kolik kelímek stojí?
Za kelímek zaplatíte vratnou zálohu 50 Kč. Kelímky budou na všech stáncích (platit lze hotovostí, platební kartou či chytrou permanentkou).

Kde můžu kelímek vrátit?
Kelímek lze vrátit ve všech stáncích s občerstvením, maximálně však do 20 minut po konci utkání. Záloha 50 Kč se vrací pouze v hotovosti. Obsluha zálohu zpět vyplácí pouze za nepoškozený kelímek s logem Viktorie Plzeň (na posouzení má právo provozovatel občerstvení)

Mohu si kelímek odnést domů?
Ano.

Mohu si následně vlastní kelímek přinést na stadion?
Ano. Kelímek si samozřejmě můžete přinést znovu s sebou, při vstupu na stadion však musí být prázdný. Použitý kelímek vám však obsluha vymění za čistý, tzn. nový nápoj je vydáván vždy do čistého kelímku. Lze samozřejmě přinést jen kelímek FC Viktoria, kelímky z jiných akcí vracet nelze.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka