Vlastislav Toman představil v Plzni Zlatou knihu komiksů II

Zlatá kniha komiksů II byla za účasti autora Vlastislava Tomana odhalena a představena veřejnosti v úterý 16. května v přednáškovém sále Západočeského muzea v Plzni.

Cílená propagace v Plzni

Právě vyšla nová kniha plzeňského rodáka Vlastislava Tomana

Plzeňský rodák Vlastislav Toman je autor komiksů, scifi povídek, beletrista a scénárista známý zejména ze stránek časopisu ABC, jehož byl po řadu let šéfredaktorem, i z dalších časopisů pro děti a mládež.

Novou knihu Vlastislava Tomana vydalo nakladatelství XYZ ze skupiny Albatrosmedia pod názvem Zlatá kniha komiksů II – Příběhy psané střelným prachem. Zajímavostí je, že kniha je spjata s expozicí historických palných zbraní Západočeského muzea v Plzni.

Zlatá kniha komiksů Vlastislava Tomana 2

Petronely, táborské píšťaly, hákovnice… Jak vypadaly první palné zbraně a jak se vlastně přišlo na to, že se prach dá využít ke střelbě? Vlastislava Tomana toto téma natolik inspirovalo, že o vzniku střelných zbraní napsal několik příběhů a v časopise ABC postupně vycházely komiksy, které vás zavedou do nejrůznějších dob a míst. V této knize najdete všechny povídky i komiksy pohromadě a budete se tak moct ponořit do příběhů, ve kterých není o dobrodružství nouze.

Knihu si můžete koupit zde: http://neoluxor.cz/beletrie/zlata-kniha-komiksu-vlastislava-tomana-2--252916/

Stránky autora: http://www.vlastislav-toman.cz/

Foto: J. Šmíd

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka