Za ženou do práce v Plzni se vydal vyzbrojen šesti noži

Policisté ze služby kriminální policie a vyšetřování Krajského ředitelství policie Plzeňského kraje obvinili 38letého muže ze severu Plzeňska ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy ve stádiu přípravy.

Cílená propagace v Plzni

Celému případu předcházely dřívější rodinné rozepře a ve večerních hodinách dne 24. listopadu vše vygradovalo. Muž měl volat 38leté ženě, která pracuje ve zdravotnickém zařízení, a požadoval, aby okamžitě odešla z práce domů. To ale z pracovních důvodů nešlo. Muže to rozčílilo natolik, že jí začal volat a vyhrožovat fyzickým ublížením a smrtí s tím, že jede za ní do práce. Protože se telefonáty několikrát opakovaly, žena dostala strach a vše oznámila na linku 158. Operační důstojník ihned na místo vyslal hlídky a během osmi minut tam policisté dojeli a muže omezili na osobní svobodě.

Policisté 38letého muže zadrželi 24. listopadu krátce po půl jedenácté večer v areálu zdravotnického zařízení v Plzni. Dotyčný měl u sebe 6 nožů, které následně vydal policistům. Kriminalisté po obvinění podali státnímu zástupci podnět k podání návrhu na vzetí obviněného do vazby. Nyní se muž nachází ve vazební věznici.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 03.12.2019 06:46



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka