Zápas s Libercem je věnován nadaci, podepíše se Marek Ztracený

Nadcházející zápas fotbalové Viktorie se Slovanem Liberec bude věnován na podporu Nadace pro transplantace kostní dřeně.

Cílená propagace v Plzni

Viktoria utkání odehraje s dresy s logem NTKD na zádech, váže se k tomu i speciální předzápasovýprogram, kdy v unikátní tramvaji na točně U Zvonu proběhne autogramiáda a vstup do Registru v podání Marka Ztraceného, youtubera Pedra, legendy Daniela Koláře, eSportového hráče Lukáše „T9Laky“ Poura a Jakuba Brabce.

Po nedělním obědě je to ideální plán na příjemné odpoledne! Krátce po poledni má klub nachystanou speciální charitativní autogramiádu, kde se osobně setkáte nejen s viktoriány, ale i dalšími zajímavými osobnostmi, které pojí láska k plzeňskému klubu. A pak samozřejmě na fotbal do Doosan Areny. Viktorka hostí od 14:30 Liberec.

Do tohoto utkání nastoupí viktoriáni poprvé v lize s dresy, které mají na zádech logo Nadace pro transplantace kostní dřeně. Celý zápas totiž bude věnován na její podporu. A tomu odpovídá i předzápasový program. Již ve 12:30 bude na točně U Zvonu přistavená speciální nadační tramvaj.

V jejích útrobách v tu dobu bude čekat známý zpěvák Marek Ztracený, jedna z viktoriánských legend Daniel Kolář, populární youtuber Pedro, dlouhodobě jeden z nejlepších českých hráčů ve světě eSportu Lukáš Pour alias T9 Laky a Jakub Brabec, který do zápasu s Libercem nebude moci zasáhnout kvůli karetnímu trestu. Ti všichni přímo na místě podpoří NTKD tím, že vstoupí do Registru dárců a zároveň se rádi podepíší na speciální plakát, který si budou moci přítomní přímo na místě zakoupit. Právě koupí plakátu přispějí rovněž na NTKD. Autogramiáda bude ukončena ve 13:45 tak, aby se fanoušci následně pohodlně přesunuli do Doosan Areny na duel s Libercem.

„Podpora Nadace je velice důležitá. Tyhle věci přesahují fotbal a my se k tomu velmi rádi přidáváme. Věnovat celé utkání je skvělý nápad a my k tomu jako tým chceme přispět hlavně dobrým fotbalem, který fanoušky poteší,“ říká fotbalový univerzál Adam Hloušek, který do Registru dárců vstoupil právě při představení speciální tramvaje na podporu NTKD.

Pokud chcete Nadaci pomoci již nyní, můžete tak učinit třeba pomocí dárcovské zprávy DMS, případně příspěvkem na transparentní účet.

fcv

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka