Závod Pilsenman 2019 vyhrál Jan Brož

Již 17. ročník terénního závodu Pilsenman 2019 se konal o víkendu. Sportovní akce se uskutečnila na louce u Sv. Jiří v Plzni-Doubravce a okolí.

Jarní servisní akce AUTO CB

 Stejně jako v předchozích letech se závodilo v triatlonu i kvadriatlonu a celkem se na start postavilo 121 závodníků. Pro diváky byl připraven doprovodný program a jeho součástí byl také dětský duatlon.

Na triatlonovou trať (plavání, cyklistika, běh) se vydalo celkem 85 závodníků. Nejrychlejšího času dosáhl plzeňský Jiří Bouchal, který závod dokončil v čase 56:03 minut. Mezi ženami zvítězila Ida Kubrová. Ve velmi populární kategorii tříčlenných týmů se na prvním místě umístil tým s názvem „Karýkovo soumrak svobody“ ve složení: Jiří Bouchal, Tomáš Kamaryt a Petr Janoušek.

Do náročného kvadriatlonu se pustilo 36 závodníků a čekala na ně několikahodinová trať složená z plavání, jízdy na kajaku/kanoi, jízdy na horském kole a běhu. Z vítězství se v čase 5:10:57 radoval Jan Brož z Plzně, který o deset minut porazil loňského obhájce Michal Peitze. V kategorii žen byla na prvním místě Hana Kolářová. Dobře obsazenou kategorii dvojic mužů vyhráli Vojtěch Dědek a Petr Šlajs, mixy ovládlo duo Barbora Šturmová a Jiří Cipra a ve dvojicích žen opět zvítězily sestry Kateřina Hnilicová a Adéla Beránková.

Ředitel závodu Tomáš Eisner z Pilsenman Clubu akci shrnul: „Rád bych poděkoval všem  sponzorům a partnerům závodu, kteří svoji podoporou pomáhají závod uskutečnit. A velké díky patří také závodníkům, kteří bojovali s náročnou tratí i v nepříznivém počasí.“ Kompletní výsledky a fotografie ze závodu naleznete na internetových stránkách www.pilsenman.cz.


Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 11.08.2019 18:39



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka