Společnost Langmatz vyvíjí a vyrábí infrastrukturní komponenty pro vysokorychlostní sítě

Hlavní rozvaděče, kabelové šachty, nadzemní a podzemní rozvodné systémy, domovní průchodky, distribuční a zakončovací skříně a mnoho dalšího – to jsou inovativní technické systémy, jimiž zajišťuje firma Langmatz funkčnost a spolehlivost sítí.

Cílená propagace v Plzni

Společnost Langmatz vyvíjí a vyrábí infrastrukturní komponenty pro vysokorychlostní sítě

Telekomunikace neodmyslitelně patří k našemu běžnému životu. Fungující komunikační kanály používáme jako něco samozřejmého. Každý je odkázán na ničím nenarušované procesy v ekonomice a v infrastruktuře měst a obci.

Pravě na nich se rozhodující měrou podílíme i my. Naši službu nepostřehnete a vidíte ji zřídka, a přesto jsme tu neustále pro všechny. Dodáváme rozsáhlé a inovativní portfolio výrobků pro zavádění širokopásmových sítí od centrálních kanceláří až po budovy. Díky četným perspektivním projektům jsme se stali dominantním partnerem, výrobcem a dodavatelem výrobků FTTx.

Hlavni rozvaděče, kabelové šachty, nadzemní a podzemní rozvodné systémy, domovní průchodky, distribuční a zakončovací skříně a mnoho dalšího – to jsou inovativní technické systémy, jimiž zajišťujeme funkčnost a spolehlivost sítí.

Umožňujeme, aby byla filigránová správa optických kabelů efektivně umístěna v odolných plastových a kovových krytech.

Všemi těmito inteligentními řešeními podporujeme globální propojeni rychlými datovými dálnicemi.

Rozvaděč optických sítí byl koncipován pro použití ve venkovním krytu z polykarbonátu. Pro ekonomicky výhodný síťový rozvod v lokalitách, kde z důvodu vnějších podmínek (charakter podkladu, prostorové poměry aj.) nemůže byt použita kabelová šachta s objímkovou technikou, může byt rozvaděč optických sítí Langmatz použit ve venkovních prostorách.

Rozvaděč optických sítí může byt dále instalován i v interiéru budovy bez krytu a se zkráceným soklem a podlahovou deskou.

Rozvaděč optických sítí může byt používán pro gigabitovou pasivní optickou síť (GPON) a Ethernet Point-to-Point (PtP) v optické přístupové síti.

Díky rozdělení vnitřku skříně na plošinu pro kazety s optickými vlákny a na plošinu pro mikrotrubičky jsou optimálně podpořeny všechny kroky instalace. Pro ukládaní optických vláken jsou k dispozici kazety pro jedno a víc vláken. Lze také zvolit kazety pro víc vláken s pasivními vláknovými odbočnicemi/splittery. Systém managementu mikrotrubiček zajišťuje uspořádané ukládaní a vysoce komfortní obsluhu při zafukovaní optických kabelů.

Volitelně lze rozvaděč optických sítí integrovat do systému managementu optických sítí Langmatz s napojením na centrální systém managementu sítí.

Langmatz CZ s.r.o.

IČO: 25217526, DIČ: CZ25217526
Dr. Sedláka 763, 339 01, Klatovy III
Fax: +420 376 555 710

Web: Langmatz.cz

E-mail: obchod@langmatz.cz

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 23.02.2020 08:29



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka