Dekorace nebo pracovní pomůcka do škol nebo úřadů - nástěnná mapa

Nástěnná mapa ČR nemusí sloužit jen k učení zeměpisu. Je to vhodná pracovní pomůcka do škol a úřadů, ale také poslouží jako zajímavá dekorace v interiéru kanceláře či v učebně zeměpisu. Nástěnnou mapu můžete rovněž darovat, například obchodním partnerům.

Jarní servisní akce AUTO CB

Nástěnná mapa ČR

Ať už ji používáte k výuce svých dětí, sledování vašich cest nebo jen jako nástěnné umění, nástěnná mapa ČR je skvělý způsob, jak vyplnit prázdné zdi. Abychom vám pomohli najít tu pravou dekoraci pro vaši kancelář či domácí pracovnu, nemusíme se příliš namáhat. Můžete použít mapu jako dekoraci v interiéru, která je laminovaná a navíc si k ní můžete vybrat dřevěný nebo hliníkový rám.

Zeď pokrytá mapou má schopnost přeměnit obyčejný dětský pokoj nebo kancelář v něco mimořádného. Mapu České republiky můžete umístit například nad pracovní stůl, kde také pověsíte police se zajímavými doplňky. Mapa prostor ozvláštní a zároveň se drží vintage atmosféry místnosti. Je vhodné pověsit tuto mapu v dětském pokoji nebo obývacím pokoji nebo tam, kde se nejčastěji setkáváte s celou rodinou, například nad jídelním stolem. Chcete-li přispět k zapamatování si různých míst, můžete použít mapu. Má vzdělávací, sentimentální a dekorativní vlastnosti v jednom produktu.

Netradiční dekorace

Mapa světa na stěnu nabízí další doplňkovou funkci: jmenovitě rozvoj invence a kreativity, jakož i procvičování manuálních dovedností. Mapa na zdi uvolní vaši uměleckou duši a bude skvělou ozdobou vaší ložnice nebo obývacího pokoje. Plátno je již zalaminované, takže je produkt připraven k okamžitému zavěšení.

Chcete-li využít mapu jako zajímavý doplněk interiéru, nebojte se s ní pracovat. S tímto papírovým modelem se snadno pracuje. Uchopte nůžky a přidejte do svého pokoje perfektní doplněk. Ozdobte tabule skříní nebo skleněných interiérových dveří kousky vyříznutými z mapy České republiky a přichyťte je pomocí pásky po okrajích. Nejenže pokoj zajímavě doplníte, ale také vám poskytne soukromí.

Velká nástěnná mapa poslouží jako vzdělávací nástroj pro děti a také stylový doplněk, když je začleněna do kanceláře. Mapa připevněná na sololit, olemovaná dřevěným rámem a doplněná magnetickou tabuli vám pomůže vytvořit skvělé místo nejen na vaše poznámky.

Uprostřed terakotových květináčů, hromádek knih a spousty svěží zeleně přináší nástěnná mapa ČR hravou svěžest a je jedno, zda jde o kancelář úředníka nebo home office. Jako doplněk použijte také glóby různých velikostí.

Mapa České republiky jako dárek

Začneme standardem, možná už to není novinka, ale je to stále zajímavý dárek a perfektní pomůcka v jednom. Mapa ČR, na které můžete označená místa jednoduše označit fixem či špendlíkem, aniž by došlo díky laminaci, k jejímu poškození. Takovou mapu jako plakát lze zavěsit bez rámečku, zarámovat nebo zavěsit na speciální plakátový pruh. Můžete ji podepsat a věnovat v elegantní trubici. Mapa je skvělý nápad na originální svatební dar. Stačí vybrat vhodný typ mapy, její rozměr a rámeček.

Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 24.03.2020 15:38



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka