Plzeňský Prazdroj motivuje hokejisty: Za zlato zlato!

Na letošní Mistrovství světa v hokeji se společně pro zlato vydalo česká reprezentace s generálním partnerem, pivem Pilsner Urquell.

Jarní servisní akce AUTO CB

Nyní, před závěrečnými boji, které rozhodnou o úspěchu našeho týmu, tento partner vyhlašuje speciální motivaci pro naše hráče a trenéry. Jestliže přivezou z Moskvy zlaté medaile, věnuje hokejistům 2016 plzeňských piv v národním dresu a trenérům týmu pivo na rok zdarma.

„Od začátku našim hokejistům věříme a fandíme, vyjadřujeme to i v kampani SPOLEČNĚ PRO ČESKÉ ZLATO, která začala již před mistrovstvím. Je radost sledovat, jak našemu týmu opět s náležitou hrdostí fandí celý český hokejový národ, ať už doma nebo u TV obrazovek v hospodách nebo náměstích. Všichni věříme, že naši mají velkou šanci získat zlaté medaile bez jakékoli další motivace, ale i tak jsme se pro ni rozhodli a nabízíme zlato z Plzně za zlato z Moskvy“, říká manažer značky Pilsner Urquell Luděk Baumruk.

Pokud hokejisté získají zlaté medaile, dostanou hráči 2016 plechovek z limitované „hokejové“ edice piva Pilsner Urquell v barvách národního dresu, aby mohli slavit třeba společně s fanoušky. Hokejový partner ale nezapomene ani na trenéry, kteří v případě úspěchu dostanou pivo na celý rok, tedy 360 piv.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka