Plzeňský projekt Unicity zaujal v soutěži realitní projekt roku

Realitním projektem roku v Plzeňském kraji se podle veřejnosti stal projekt Unicity Plzeň 3. etapa od developerské společnosti Daramis.

Cílená propagace v Plzni

Ve stejné kategorii získal Unicity prvenství i v roce 2018, o rok dříve bodoval u odborné poroty. Soutěž Realitní projekt roku je přehlídkou nejúspěšnějších českých developerských projektů celkově i v jednotlivých regionech České republiky.

„Řada ocenění, které projekt Unicity Plzeň získal v rámci ankety Realitní projekt roku, potvrzuje, že se jedná o výjimečný projekt. Plzeňský projekt Unicity patří svými benefity, zejména zdařilou architekturou, výhodným umístěním a širokou škálou služeb, mezi naše nejúspěšnější,“ uvedl Martin Vachek, výkonný ředitel společnosti Daramis.

Výstavbu třetí etapy úspěšného plzeňského projektu Unicity odstartovala developerská společnost Daramis letos v červnu. Zájemci o nový byt v sousedství Západočeské univerzity v Plzni a průmyslové zóny Borská pole mohou vybírat z dispozičního řešení 1kk až 4kk.

Vzhledem ke své poloze je projekt Unicity zajímavou možností pro studenty a pedagogy Západočeské univerzity v Plzni nebo pro zaměstnance společností působících v rozvíjející se průmyslové a obchodní zóně Borská pole.

Realitní projekt roku je celostátní soutěž o titul nejoblíbenějších rezidenčních projektů, které byly v daném roce dokončeny anebo se nacházely v realizační fázi a měly přitom v prodeji alespoň jednu bytovou jednotku. Ocenění se udělují v jednotlivých regionech a ve třech soutěžních kategoriích: Cena odborné poroty, Cena architektů a Cena veřejnosti.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 01.12.2019 08:09



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka